Nie polecam
Odebralam suknie z wadami krawieckimi. Przez 3 przymiarki walkowamy byl temat zamka i paru innych wad( guzik, długość sukienki. paska ( przyszycie na weselu pęklo przed tańcami )..zamek został fatalnie wszyty, przez co sukienka marszczyła się..Panie próbowała przekonać ze wszystko jest ok, wręcz sugerowana ze jesteśmy ( ja i mama) roszczeninwe. Po zgłoszeniu wady zamka, zamiast odesłać do pracowni, próbowała wyprasowac marszczenia (dwa razy oglądalyśmy suknie w takim samym fatalnym stanie),marnują czas i pieniądze na dojazd . Sukienkę miałam odebrać 2 tyg przed ślubem a odebrałam w środę przed wielkim dniem nie wolna od wad.. nie obyło się bez stresu i łez.. zdecydowanie nie polecam... horror..
Warto dodać że w ciągu 4 wizyt obsługiwany mnie 3 różne panie ( pierwsza pani została zwolniona)..podpisując umowę zgłosiłam wszystkie przeróbki które chciałam aby zostały wprowadzone... na drugiej przymierce okazało się ze 50% zmuan wcale nie było zrealizowane. .szefowa przekonywała ze nie da się ich wprowadzić, mówiąc że były pracownik wprowadził nas w błąd.. musieliśmy wręcz naciskać na zmiany. Sukienka była za dluga, choć 2 razy była skracania .. Nie polecam! !
Warto dodać że w ciągu 4 wizyt obsługiwany mnie 3 różne panie ( pierwsza pani została zwolniona)..podpisując umowę zgłosiłam wszystkie przeróbki które chciałam aby zostały wprowadzone... na drugiej przymierce okazało się ze 50% zmuan wcale nie było zrealizowane. .szefowa przekonywała ze nie da się ich wprowadzić, mówiąc że były pracownik wprowadził nas w błąd.. musieliśmy wręcz naciskać na zmiany. Sukienka była za dluga, choć 2 razy była skracania .. Nie polecam! !