Klaudia - ocena (1) Polecam salon sukien Marry Me! Moja suknia zrobiła ogromne wrażenie na... Klaudia Malwina - ocena (1) Wyjatkowe miejsce. Ogromny wybor . Ceny bardzo atrakcyjne. Znalazlam... Malwina Sylwia - ocena (1) Polecam salon sukni ślubnych. Czułam ,że jestem w pełni profesjonalnych... Sylwia
Krystyna - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsługa w pięknym wnętrzu aż chce się wracać Polecam... Krystyna Agata - ocena (1) Serdecznie polecam komis sukien ślubnych. Zakupiłam tam suknię ślubną dla... Agata Katarzyna - ocena (1) Wizyta w salonie przebiegła w bardzo miłej atmosferze. Barzo sympatyczna... Katarzyna Dominika - ocena (1) Suknia kupiona w pół godziny. Niesamowity wybór. Odwiedziłam kilka salonów,... Dominika Martyna - ocena (1) Suknia ślubna kupiona z komisu jak nowa. Bardzo fajna , panie dopasowały na... Martyna Beata - ocena (1) Piękne suknie. Bardzo miła obsługa. Polecam. Beata Agata - ocena (1) Historia o tym, jak 4 dni przed ślubem odmówiono mi wydania sukni ślubnej.W... Agata Marylka - ocena (1) Polecam z całego serca tu sie szyję cuda I pani mloda wychidzi zachwycona... Marylka Mariola - ocena (1) Polecam salon z całego serca Pani Ewa jest poprostu urocza i pani mloda czuje... Mariola Patrycja - ocena (1) Naprawdę z całego serca mogę polecić ten salon. Jestem już po swoim weselu.... Patrycja Dagmara - ocena (1) Super! Miejsce na mapie Gdyńskich salonów warte odwiedzenia. Kupiłam tutaj... Dagmara Monika - ocena (1) Super salon, jestem pod wrażeniem! Monika Kasia - ocena (2) Chciałam z całego serduszka polecić salon Ewy ! Dziewczyny uszyły dla mnie... Kasia Patrycja - ocena (1) Zamawiałam sukienkę w salonie butterfly i jestem zachwycona Sukienka szyta... Patrycja Patka - ocena (1) Witam wszystkich! Chciałabym podzielic sie swoimi odczuciami o sukni i... Patka Agnieszka - ocena (1) Cudowny salon! ️ suknia jest idealna taka jak ze snów. Dziękuję Agnieszka Karolina - ocena (1) Sukienka przeszła moje najśmielsze oczekiwania! Panie w 100% zrozumiały moja... Karolina