Wiola - opinia (1) Najlepszy salon w Trójmieście,pełen profesjonalizm. Wiola Kasia - opinia (1) Salon poleciłam mi koleżanka. Super jakość, bardzo wygodna. Idealna:) Kasia ER - opinia (2) nie polecam. suknie piękne ale obsługa okropna. Na początku, potrafi zdobyć... ER
Agnieszka - opinia (1) Nie polecam nikomu. Z tym salonem wiążą się same przykre wspomnienia stres i... Agnieszka Sandra - opinia (1) Salon super! Wchodzisz i od progu konsultantka otacza cię opieką :) w salonie... Sandra Magda - opinia (1) Genialne że można znaleść sukienkę w rozmiarze większym niż 36 Magda Magda - opinia (1) Jeden z lepszych salonów w Trójmieście! Bardzo profesjonalna I miła obsługa!... Magda Alicja - opinia (1) Bardzo duży wybór sukni w różnych stylach. Od bardzo prostych po bogatsze... Alicja Aleksandra - opinia (1) W salonie została stworzona moja suknia ślubna. Według mojej wizji, ale z... Aleksandra Karolina - opinia (1) Fajna obsługa, ludzkie podejście do każdego typu figury, rodzinna atmosfera:)... Karolina Kasia - opinia (1) Pełna profesja! Nic dodaj nic ująć :) Kasia Ala - opinia (1) Jedyny salon w Trójmieście gdzie mogłam przymierzyć tyle sukien w moim... Ala Kamil - opinia (1) Nie polecam! Szkoda nerwów! We wrześniu tego roku zleciłem tej firmie... Kamil obsługa na zerowym poziomie (1) ostatnio miałam przyjemność wraz ze znajomymi na byciu w salonie w gdyni przy... katarzyna Joanna - opinia (1) Bardzo polecam. Suknie niepowtarzalne i super obsługa. Joanna Piękne suknie ! (1) Bardzo duży wybór i wszystkie rozmiary ! Sukienki przepiękne a salon... Gaja Aleksandra - opinia (1) Dla tej dziewczyny i tych sukienek warto przejechać pół Polski!;) bardzo... Aleksandra Wymarzona suknia ślubna tylko w Atelier Lawenda! (1) Jedyne takie miejsce w Polsce - magiczne- gdzie spełniają się marzenia panien... Magda Najpiękniejsze suknie, najlepszy salon! (1) Serdecznie dziękuję Klaudii i Ani za wszystko i polecam dziewczyny, bo są... Dominika Nie polecam! (1) Jak to jest,że renomowany salon tak lekceważąco traktuje klienta. Pierwsza... Dorota