Suknia jak z bajki! (1) Salon Laura Romano i Panie właścicielki to najlepsze co mogło mnie spotkać... Paulina O. polecam !!!! (1) Cudowny salon! Panie uszyły dla mnie suknię o jakiej marzyłam! Wszystko... marlena Polecam! (1) Polecam wszystkim ten salon! Kupiłam w nim moja wymarzona suknie! Suknie sa... Martyna Głomska
Za długa sukienka (1) Swoją suknię ślubną nabyłam właśnie w salonie off fasion Ogólnie jestem... Paulina Polecam (1) Serdecznie polecam salon Laura Romano! Znalazlam tam wyjątkową suknię. Goscie... MM Marietta - salon sukien slubnych (1) Polecam serdecznie- wlasnie z przyjaciółką wyszłyśmy z salonu z suknią... Anna Przepiękne dekoracje i bukiet ślubny ! (1) Dziękujemy bardzo za stworzenie przepięknej dekoracji w kościele oraz... Agata najpiękniejsze suknie w Trójmieście (1) Salon o bogatym asortymencie, suknie piękne i najbardziej oryginalne wśród... Magda Zdecydowanie polecam! (1) Salon Memolia był miejscem do którego weszłam i od razu wiedziałam, że wrócę... Ola Jak dla mnie (2) rewelacja. Umówiłam się na konkretną godzinę. Przyszłam z zamiarem kupna... Martyna Suknia ślubna (1) Suknia marzeń Suknia szyta na miarę bardzo wygodna zwiewna pięknie wyglada w... Marta zachwycona panna młoda (1) Brałam ślub w kwietniu 2018. Zdecydowałam się na zakup sukni marki Mia Lavi w... Natalia NIE POLECAM (1) Obsługa bardzo nie miła. Byłam w salonie wraz z siostra, która przy... Natalia Salon Sukien Ślubnych Malena (1) Odkryłam najlepszy Salon Sukien Ślubnych w Gdyni "Malena".Podobało mi się... Hanna Wożniak Polecam (2) To był pierwszy salon, który odwiedziłam i od razu znalazłam tam wymarzoną... Ania Polecam (2) Weszłam do salonu bez terminu, zupełnie przez przypadek. Miałyśmy nie za... Izabela Stuba Obsługa... (1) Minął już jakiś czas, ale pamiętam doskonale wizytę w tym salonie. Pani -... Ala Polecam! (1) Przemiła obsługa, duży wybór. Potrzebowałam sukni „na ostatnia minute”. Panie... Joanna Nie Polecam (2) Panie przy pierwszej wizycie bardzo miłe wraz z właścicielką. Jednak kiedy... Wiola Gorąco polecam!!! (1) Wszystkim przyszłym pannom młodym polecam z całego serca ten salon!!! Panie... Zuzanna