Polecam (1) Odebrałam właśnie suknię ślubną- jestem bardzo zadowolona i mogę wszystkim... Marta Nie polecam (2) Przed zakupem sukni wszystko wydawało się być w porządku, duży asortyment,... Emilia Polecam (1) Był to mój pierwszy salon. Wybrałam suknię przy pierwszej wizycie :). Bardzo... Monika
Najlepszy salon w Trójmieście (1) Paniom Właścicielkom należą się wielkie brawa. Piękna suknia za naprawdę... Emilia najlepszy salon! (2) Nigdzie nie widziałam takich sukien ślubnych. Mierzyłam ich kilka zanim... Aneta Wspaniałe miejsce i wspaniała obsługa! (2) Z całego serca polecam ten salon! Piękne suknie i super profesjonalna... Ania Szczerze polecam ! (1) Mają śliczne suknie i profesjonalny, przesympatyczny personel. Suknia była... Ada Profesjonalna obsługa + niespotykane suknie (2) Salon polecam każdej pannie młodej, która szuka sukni wyjątkowej i... Katarzyna SERDECZNIE POLECAM (1) Salon godny polecenia. Wszystko na najwyższym poziomie ☆ Pełen profesjonalizm... Aleksandra Polecam (1) W tym salonie kupiłam moja suknię ślubną. Polecam, wszystko odbyło się bez... Magda salon godny polecenia!! (1) Moja sukienka była uszyta w salonie Laura Romano w czerwcu 2017. Panie tam... Jolanta Rewelacja (1) Tylko polecać. Po prostu rewelacja. Wszystko zaplanowane i wykonane na... Łukasz Moja wymarzona suknia została kupiona w tym salonie. Zdecydowanie polecam! (1) Salon jest zupełnie inny niż wszystkie, nie ma pośpiechu, niezwykle fachowa... Kasia Rewelacja (1) Rewelacyjne podejście do klienta i piękne suknie. Pomimo, że nie byłam... Sandra Najpiękniejsza suknia ślubna na Ziemi (1) Pani Natalia wpolnie z pozostałymi dziewczynami, uszyly dla mnie przepiękną,... Marzena, Wesele 06.05.2017 same nieporozumienia (1) Kupiłam suknie w styczniu, zrezygnowałam z trenu, dodałam koronek na... Kasia Suknia "Petarda" :D (1) Polecam wszystkim Pannom salon sukien ślubnych Malena! :) Mnóstwo... Anna Fachowy salon (1) co do cen ... fakt są wyższe ale wybór jest przeogromny ... jeżeli nie masz... Magda M Doskonale (1) W życiu nie płakałam tak na widok dekoracji.uwowielbiam,polecam i dziękuję Jowita i krzysztof Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam salon Celebrity Bridal w Gdyni. Przed ślubem byłam w kilku... ania n