Przepiękne dekoracje ślubne :) (1) Chcielibyśmy podziękować za przepiękne przystrojenie kościoła oraz samochodu... Kamila i Grzegorz prześliczna suknia na TEN dzień (1) W salonie Merry Me znalazłam "tę" wymarzoną suknię! Myślałam, że coś takiego... Patrycja Polecam (1) Bardzo polecam salon pod każdym względem! Ceny sukni są dużo niższe, a wybór... Barbara
Koszmar (1) Wizyta w Salonie Ślubnym Memolia miała w sobie wszystko, czego nie powinna.... Klientka Obsługa do poprawy (1) Salon ma w ofercie piękne sukienki. Do decyzji panny młodej zostaje to czy... Kasia Salon godny polecenia (1) Zakupiłam w salonie suknie Fulara&Żywczyk, dziś był odbiór i jestem bardzo... Beata K. Suknia ślubna (1) Polecam salon sukni Laura Romano ! Szyłam suknie w 2015 i jestem zadowolona... Kasia Zdecydowanie najlepszy salon w 3city (1) W całym nurcie poszukiwań 'tej jedynej' odwiedziłam chyba wszytskie mozliwe... Asia Obsluga klienta do poprawy (1) Zdecydowanie nie polecam salonu Madonna komus kto chce sie poczuc milo... Kasia Bardzo polecam! (1) Gorąco polecam Salon Sukien Ślubnych PaMa! Wybór sukienek jest bardzo duży,... Magda Super, polecam (1) Salon Livia odwiedziłam jak 3 w Gdańsku. Po wizytach w innych salonach mogę... Michalina Polecam! (1) Salon posiada ciekawą ofertę nie tylko jeśli chodzi o asortyment, ale również... Agata polecam! (1) Jedyny salon w którym Panie z obsługi podchodzą do klientki z sercem na... Kamila serdecznie polecam :) (2) obsługa sympatyczna, poświęcają swoją uwagę, proponują, ale nie narzucają.... Basia polecam !! (1) Od dawna obserwowałam salon i nie mogłam się doczekać wizyty. Salon Malena to... Maria Zdecydowanie polecam (1) Salon bardzo pozytywnie wyróżnia się na tle innych, ma naprawdę fajne suknie,... Ewa Suknie są przepiękne (1) W Salonie Sukien Ślubnych Malena jest bardzo duży wybór pięknych sukien,... Katarzyna Serdecznie polecam. Bardzo miła obsługa. Piękne suknie w bardzo atrakcyjnych cenach. Spędziłam tam bardzo miłą godzinę. Każda z (1) Serdecznie polecam. Bardzo miła obsługa. Piękne suknie w bardzo atrakcyjnych... Karina Gorąco polecam (1) Do salonu trafiłam z przyjaciółką, która szukała wymarzonej sukni i właśnie... Dominika CUDO !!! (1) suknie w salonie są zupełnie inne od reszty dostępnych w Gdyni. Nietuzinkowe,... Paulina