Bardzo złe wrażenie (3) Trochę mnie zaskoczyły te wszystkie pozytywne opinie na temat Wedding Roomu i... Polinka Zdecydowanie TAK ! (1) Suknie zamówiłam 4 miesiące przed ślubem . Obawiałam się czy to nie za... MarTa Polecam wszystkim Pannom Młodym! (1) W tym salonie można poczuć się naprawdę wyjątkowo. Jest schludny i urządzony... Magda
Najlepszy Salon Sukien Ślubnych w Trójmieście! (1) Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać! Bardzo profesjonalnie, z uśmiechem i... Karolina Profesjonalny Salon , godny polecenia !! (1) Przytulny, intymny i kameralny salon w którym wszyscy zainteresowani skupiają... Anna STANOWCZO ODRADZAM! (2) Chciałam podziękować Salonowi Memolia za suknię ślubną, która z wymarzonej... panna młoda Piękne suknie, piękny salon, i ten klimat... (1) Salon z bardzo dobrym klimatem: elegancki, ale jednocześnie przytulny (widać,... AnnaGoo polecam (1) Do tego salonu trafiłam z polecenia przyjaciółki ,która zauroczyła się tym... Alka Piekne sukienki z klasa, przesympatyczna obsluga, najlepiej! (1) Nie jestem w stanie sobie wyobrazic lepszej obslugi niz ta w Elizabeth... Aga Wypożyczenie sukni. Uważajcie!!!!! (1) Suknia piękna, ale nie warta tego całego stresu, którego doświadczyłam.... AnkaCyganka Polecam!!!!! (1) Po ciężkich poszukiwaniach salonu z wymarzona suknia trafilam do "Malena... Ewa Polecam z całego serca :) (1) Salon zdecydowanie wyróżnia obsługa, której profesjonalizm i absolutnie... Magda. Gorąco polecam!!! (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera warto tu się wybrać w poszukiwaniu tej... Bożena Coś pięknego ! (1) Nazwa "Malena with love" nie kłamie ani odrobinkę ! Sukienki wybrane przez... Kamila Rewelacyjny Salon i doskonała obsługa (1) Witam parę dobrych lat temu korzystałam z usług salonu i chcialam do niego... obsługa na 6 Dziękuję za wspaniałą suknię!! ;-) (1) Zanim trafiłam do salonu Livia przeszłam już chyba cale trojmiasto w... Magda Wszystko dobrze....do czasu (1) Sukienki szukałam dosyć długo, w końcu znalazłam "tą jedyną" w salonie Livia... Ola POLECAM (1) W salonie można poczuć się wyjątkowo. Wszystkie Panie bardzo miłe, potrafią... Kasia (właścicielka Ellen Inlove polecam ten salon (1) Szukałam sukni 3 miesiące przed ślubem więc byłam przekonana, że nie ma już... Kasia Nietuzinkowe suknie ślubne (1) Przyszłym pannom młodym szukającym wyjątkowej sukni ślubnej polecam zajrzeć... Agnieszka