Cudownie ! Polecam ! (2) Polecam BARDZO ! Sukienka szyta na mnie przeszła moje oczekiwania cuuuudowna... Paula POLECAM (1) Bardzo polecam ten salon! Był to ostatni salon do jakiego weszłam bo miałam... Agnieszka Wyjątkwy salon z sukniami marzeń ;-) (1) Ten salon od samego początku mnie oczarował. Suknie inne, bardzo eleganckie i... Anja
polecam! (1) Polecam wszystkim, przed którymi poszukiwania "Tej Jedynej" :) - przede... Aga fantastyczne fasony ! (1) Muszę przyznać że przypadkowo zauważyłam ten salon....i szok ! Naprawde... klientka Suknia ślubna własnego projektu (1) Bardzo miła i przyjemna atmosfera, Panie krawcowe przesympatyczne, wszystko... Katarzyna Nic dodać nic ująć (1) Dziękuję bardzo, suknia super. Dziękuję za wszystko Joanna czegoś brakowało (1) W salonie bardzo miła obsługa chociaż Pani nie do końca chciało się wiązać... mysz Zdecydowanie TAK! (1) Do tego salonu trafiłam przez przypadek, za sobą miałam już wizyty w kilku... Kasia brud i brak profesjonalizmu (1) Odwiedziłam ten salon ze względu na suknie Anny Kara. Wybrałam termin kiedy... klientka Przesympatyczna atmosfera i ekstra ceny (1) Ceny zdecydowanie najniższe w Gdańsku, modele piękne i z klasą z możliwością... Dorota Najtaniej i najlepiej (1) Suknie w bezkonkurencyjnych cenach, możliwość modyfikacji, Pani która... Kasia B. Nie polecam wizyty w salonie Aspena Wejherowo (1) Zero zainteresowania klientem. Brak pomocy. Nawet nie wiem czy szeroka... klientka Nie polecam (1) Poszłam do salonu Langoria ze względu na moją znajomą, która dwa lata temu... Karolina Bardzo dobry salon mody ślubnej (1) Zdecydowanie mogę polecić salon Laura Romano :) Panie są naprawdę bardzo... Małgosia Polecam Salon Memolia (1) Przy pomocy salonu Memolia udało mi się sprzedać swoją suknię ślubną. Kontakt... Ola P. Obsługa profesjonalna/ Salon godny polecenia (1) Polecam salon Livia. Byłam w kilku salonach, ale to właśnie w salonie Livia... Ola P. warto! (1) Wczoraj odebrałam już gotową sukienkę. W salonie Agnes miałam 3 spotkania.... Ala Salon Agnes - Bardzo polecam! (2) W związku z przyszłą uroczystością ślubu i wesela razem z narzeczonym... Kasia serdecznie polecam :) (2) Poszukiwania sukienki były długie ,ale na szczęście trafiłam na salon Agnes.... Anita