SZCZERZE POLECAM ! (1) Dzięki Pani Hani idealnie dopasowałam suknię dla siebie. W tym salonie można... Ewelina Krawcowa do wymiany!!!!!!!!!!!!! (1) Nie polecam Pani krawcowej - śmierdzi petami na 5 metrów. Przy wyborze sukni... KLientka Naprawdę warto zajść, bo suknie są rewelacyjne! (1) Gorąco polecam salon sukien ślubnych SISI. Przesympatyczna Pani, która zna... Sandra
Madonna Gdynia Wielkopolska (3) Kochane przyszłe Panny Młode, w dniu wczorajszym byłam w Salonie Sukni... zadowolona klientka Ratuje ten salon niezły wybór sukien (1) Na plus oceniam ofertę czyli wybór i wystrój salonu - dwie duże... Lekko rozczarowana Panna Młoda Wyjątkowe miejsce, wyjątkowe chwile! (1) Wyjątkowe miejsce, wyjątkowe chwile! :) Dzięki równie wyjątkowej Pani... Agnieszka Wysoka jakość i fantastyczna obsługa (1) Suknie, które są dostępne w ofercie salonu są nie tylko piękne, ale też... Olga Odradzam! (1) Dziewczyny, jeśli nie chcecie przeżywać nerwów, nie idźcie do tego salonu.... Anka Najlepszy salon w Trójmieście (1) Gorąco polecam ten salon,trafiłam tutaj z polecenia i dobrych opinii... Malwina super (1) Serdecznie polecam salon Wedding Room. Dziękuję bardzo Pani Oli za wszelką... Maria jedno ale (1) W dniu wyjazdu na wlasny slub zorientowalam sie ze Pani w salonie podmienila... panna mloda praca to pasja (1) Witam, właśnie odebrałam swoją suknię ...nic dodać i nic ująć! Spełnienie... Joanna Mam niestety mieszane uczucia .... (1) Zakupiłam suknię w salonie.Suknia śliczna, panie podczas przymiarek miłe i... Panna młoda Polecam w 100%! (1) Polecam salon w 100%! Profesjonalna i miła obsługa, duży wybór sukienek, Pani... Aleksandra Polecam Salon Memolia (1) Maleńki salonik z prawdziwymi perełkami :) Przemiła obsługa, ceny przystępne.... Ania Nie polecam (1) Odebralam suknie z wadami krawieckimi. Przez 3 przymiarki walkowamy byl... ASIA WU panna mloda (1) suknie naprawde niesamowite. Totalnie inny styl. Oby w te strone szla polska... panna mloda Nie polecm! (1) Pracownia pani Masiak jest najgorsza na jaką kiedykolwiek trafiłam. Pani... Irena wyjątkowy (1) Bardzo przyjemny salon, profesjonalna obsługa, podchodzą kompleksowo do... Marta To jest to! (2) Jeżeli zastanawiacie się dokąd wybrać się w poszukiwaniu tej najważniejszej... Kasia