suknia (1) Bardzo fajny salo polecam mega duży wybór mieli sukien . Polecam obsługa jak... Ola Sukienka komunijna (1) Ja kupowalam sukienke komunijną. Sukienka przepiekna. Pani bardzo... Magdalena Polecam (1) Odwiedzialam kilka salonów w Gdyni i w Gdańsku i muszę przyznać, że tylko... Joanna
Polecam (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Studia AŻ Pani Ania bardzo pomogła mi... Kinga Polecam (1) Pierwszy salon do, którego trafiłam i po godzinie już wybrałam swoją... Julia Świetny salon, lecz jest mały niuans. (1) Super salon!! Panie są przemiłe, elastyczne, bardzo się starają. Byłam u Pań... anna Polecam na 100%!!! (1) Suknie jak z bajki, tam znalazłam ta w której odrazu się zakochałam Lidia Miejsce warte polecenia ;) (1) Bardzo polecam wszystkim tym, którzy cenią sobie profesjonalne i indywidualne... Sylwia K. Polecam (1) Największy wybór w trójmieście. Beata Idealny salon ślubny przed idealnym dniem (1) Polecam salon Carmen wszystkim Pannom Młodym, które szukają czegoś... Natalia Wyjątkowe suknie na wyjątkowy dzień z wyjątkową obsługą! (2) Salon Sukni Ślubnych Bellis był drugim salonem, do którego poszłam... San Polecam (1) Polecam bardzo ten salon suknie przepiękne i duży wybór. To był pierwszy... Joanna Pełen profesjonalizm. (1) Zakupilam w salonie swoją wymarzoną suknię! Juz "po wszystkim", a ja czułam... Magdalena Polecam salon! (1) Polecam! W salonie Marietta znalazłam cudowna suknie, bardzo elegancka, ktora... Maja Musiał Spełnia marzenia! (1) Salon Malena pomimo krótkiego stażu na rynku ślubnym punktuje bardzo wysoko.... Joanna Genialny salon (1) Salon godny polecenia. Panie wykonają dla Was suknię jaką tylko sobie... Nat Polecam (1) Polecam suknie Marietta! Czułam sie w mojej jedynej, wymarzonej sukni jak... Sylwia Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam salon Marry Me! Jestem pod wrażeniem obsługi tego salonu!... Marta Czyzewska Rewelacja! :) (1) Panie pracujące w salonie są rewelacyjne i bardzo zaangażowane:) suknia po... Agnieszka Prokop profesjonalna obsługa! (1) Piękne kreacje, nietuzinkowe dodatki, przystępne ceny. To domeny Memolia... Paulina