Gorąco polecam! (1) Bardzo długo szukałam swojej wymarzonej sukni ślubnej. Chciałam, aby była... Marta Załamana (1) Witam powiem tak pod koniec marca poszłam było świetnie miła obsługa ale na... Zawiedziona Polecam!! (1) Przemiła obsługa, Przepiękne suknie a co najważniejsze Panie potrafią... Magda
Anna Ł. - opinia (1) Był to pierwszy i jedyny salon jaki odwiedziłam w poszukiwaniu mojej sukni... Anna Ł. Kinga - opinia (1) Polecam salon Bellis z całego serca. Zakup sukni ślubnej był czystą... Kinga Fantastyczna obsługa (1) Byłam w kilku salonach ślubnych w poszukiwaniu sukni. Muszę przyznać, że... Dorota Dziołak Najlepsi ! (1) Jest to pierwszy i jedyny salon do którego się wybrałam po moja suknie... Natalia Wspaniały salon (1) Panie w salonie są bardzo miłe i potrafią obiektywnie doradzić w wyborze... Patrycja Polecam! (1) uslugi oferowane są na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm! W tym... Michalina Jestem zachwycona (1) W tym miejscu wybrałam swoją wymarzoną suknię ślubną. Salon House of Wedding... Gosia Polecam wszystkim (1) Panie tam pracujące bardzo miłe i pomocne. Do salonu przyciągnęła mnie piękna... Barbara Polecam salon (1) Kupiłam w Studiu AŹ suknię, która w początkowej wersji była na mnie za duża w... Ani polecam (1) Salon jeden z przyjemniejszych w trójmieście. Noszę rozmiar 44. Parę dni temu... Magda Polecam (2) W Salonie SISSI znalazłam swoją wymarzoną suknie. Pani Stanisława... Ewelina Rewelacja (1) Szczerze polecam salon AveArt!. Profesjonalna, miła obsługa. Pani Zuzanna... Alutka Zdecydowanie polecam! (1) Panie w salonie Marietta są życzliwe, pomocne, otwarte na sugestie, jak... Agnieszka Super salon (1) Jeden z niewielu salonów z tak profesjonalną i miłą obsługą. Mogłam... Kamila Przepiękne sukienki (1) Jedne z ładniejszych sukien ślubnych jakie widziałam. Od razu kilka perełek... Patrycja Polecamy!! (1) Polecamy mile Panie które tworzyły dla nas dekoracje sali i kościoła na ślub,... Paulina Polecam! (1) Piekne suknie, wspaniala obsluga. Nie czulam presjii ze strony Pan, tylko... Monika