Sandra - opinia (1) Salon super! Wchodzisz i od progu konsultantka otacza cię opieką :) w salonie... Sandra Magda - opinia (1) Genialne że można znaleść sukienkę w rozmiarze większym niż 36 Magda Magda - opinia (1) Jeden z lepszych salonów w Trójmieście! Bardzo profesjonalna I miła obsługa!... Magda
Alicja - opinia (1) Bardzo duży wybór sukni w różnych stylach. Od bardzo prostych po bogatsze... Alicja Aleksandra - opinia (1) W salonie została stworzona moja suknia ślubna. Według mojej wizji, ale z... Aleksandra Karolina - opinia (1) Fajna obsługa, ludzkie podejście do każdego typu figury, rodzinna atmosfera:)... Karolina Kasia - opinia (1) Pełna profesja! Nic dodaj nic ująć :) Kasia Ala - opinia (1) Jedyny salon w Trójmieście gdzie mogłam przymierzyć tyle sukien w moim... Ala Kamil - opinia (1) Nie polecam! Szkoda nerwów! We wrześniu tego roku zleciłem tej firmie... Kamil obsługa na zerowym poziomie (1) ostatnio miałam przyjemność wraz ze znajomymi na byciu w salonie w gdyni przy... katarzyna Joanna - opinia (1) Bardzo polecam. Suknie niepowtarzalne i super obsługa. Joanna Piękne suknie ! (1) Bardzo duży wybór i wszystkie rozmiary ! Sukienki przepiękne a salon... Gaja Aleksandra - opinia (1) Dla tej dziewczyny i tych sukienek warto przejechać pół Polski!;) bardzo... Aleksandra Wymarzona suknia ślubna tylko w Atelier Lawenda! (1) Jedyne takie miejsce w Polsce - magiczne- gdzie spełniają się marzenia panien... Magda Najpiękniejsze suknie, najlepszy salon! (1) Serdecznie dziękuję Klaudii i Ani za wszystko i polecam dziewczyny, bo są... Dominika Nie polecam! (1) Jak to jest,że renomowany salon tak lekceważąco traktuje klienta. Pierwsza... Dorota Gorąco polecam! (1) Bardzo długo szukałam swojej wymarzonej sukni ślubnej. Chciałam, aby była... Marta Załamana (1) Witam powiem tak pod koniec marca poszłam było świetnie miła obsługa ale na... Zawiedziona Polecam!! (1) Przemiła obsługa, Przepiękne suknie a co najważniejsze Panie potrafią... Magda Anna Ł. - opinia (1) Był to pierwszy i jedyny salon jaki odwiedziłam w poszukiwaniu mojej sukni... Anna Ł.