Alutka - ocena (1) Bardzo miła obsługa, piękne i niepowtarzalne suknie, ceny przystępne. Polecam Alutka Gosia - ocena (1) Duży wybór,przystępne ceny,wspaniała obsługa czułam się komfortowo mimo... Gosia Aga - ocena (1) Cudowna atmosfera piękne doradztwo i śliczne suknie Polecam. Aga
SECJfkDinbIRQo - ocena (1) nWLSPoxKcgpifBC SECJfkDinbIRQo Kateryna - ocena (1) nie polecam! Niestety pierwsze wrażenie było super, natomiast odbiór sukni... Kateryna Anna Gabriel - opinia (1) Wspaniałe miejsce na mapie salonów sukien ślubnych w Trójmieście. Gwarancja... Anna Gabriel Marlena - opinia (1) Z prac Ewy korzystamy od kilku lat, jej dzieł nie mogło zabraknąć także na... Marlena Karolina - opinia (1) Ewa ma serce do szycia. Jej projekty są zawsze wyjątkowe. Zdecydowanie warto! Karolina Monika - opinia (1) Duży profesjonalizm. Indywidualne podejście do klienta. Szczerość i jak to... Monika Anita - opinia (1) Najlepsza krawcowa świata, nikt nie robi tak pięknych sukienek Anita Magda - opinia (1) Gorąco Polecam Ewunię. Bardzo utalentowana oraz przemiła kobietka ️️️ Magda Sandra - opinia (1) Gorąco polecam salon Ewci, wszystko szyte na najlepszych materiałach, dopięte... Sandra Ola - opinia (1) Niesamowite miejsce. Kreacje tworzone u Ewy to prawdziwe dzieła sztuki ️... Ola Justyna - opinia (1) Przykro mi to pisać, ale serdecznie nie polecam, moja suknia marzeń zaczęła... Justyna domino - opinia (1) Ten KTO poznał Ewę ten wie I zna jej fachowość i profesjonalizm w tworzeniu... domino Gosia - opinia (1) Jestem mega zadowolona z sukni oraz ze współpracy z obsługą. Gosia Aneta - opinia (1) Polecam, świetna atmosfera i podejście do klienta. Suknia przepięknie się... Aneta Asia - opinia (1) Obługa klienta poniżej jakiejkoliwek skali. Suknia nie zgodna z krojem sukni... Asia Sabina - opinia (1) Panie szyja suknie na wymiar. Przy moim rozmiarze 44 w innych salonach nic... Sabina Sylwia - opinia (1) Ogromny wybór sukni, ceny także były przystępne. Niesamowita obsługa,... Sylwia