Nie zejdziesz z roweru, pójdziesz do więzienia!

http://biznesnafali.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=6138:sopot-nie-zejdziesz-z-roweru-pojdziesz-do-wizienia-emerytom-te-nie-popuszcz&catid=1:polecamy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Nie zejdziesz z roweru, pójdziesz do więzienia!

extra czasem tam przejeżdżałam o 6 rano ciesze się że na niego nie trafiłam :/ wiekszość strazników miejskich nie nadaje siędo tego typu pracy ehhh ale jaka płaca tacy ludzie się zatrudniaja.... szkoda słów....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Aj, czasem jak tamtędy przejeżdżam to nigdy nie schodzę, tylko zwalniam, rozglądam sie za strażą miejską i jak nie widzę to spokojnie turlam się między przechodniami z prędkością ok 5km/h. Nie wiem dlaczego jest to zabronione... Dramat
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ktoś mi opowiadał, że w zeszłym roku zapłacił 200zł
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Brawa dla straży miejskiej... dramat. A do nawalonych w trzy dupy koksów na plaży, bluzgających i szukających awantury boją się podejść. Lepiej wykręcić dziadkowi ręce.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak mają wykręcić rękę koksowi, jak dziadki im wykręcają?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 3

nieźle;p ja tam nigdy nie schodzę i zwalniam do 15-20 km/h, a potem cisnę dalej. Lepiej za bardzo nie zwalniać :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak strażnicy przeszli testy sprawnościowe skoro z dziadkami nie mogą sobie poradzić :D śmiech na sali !!! tylko się ośmieszyli nic więcej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyznaczony objazd jest niebezpieczny :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tam nie ma żadnego objazdu

w parku zakaz ruchu rowerów, na Monciaku tak samo.

Ścieżka od granicy Sopotu jest nierówna, wykonana z położonej poprzecznie do kierunku jazdy frezowanej kostki, jest za wąska i w wielu miejscach niewyodrębniona wystarczająco z chodnika - zatem niebezpieczna.

W kierunku Gdyni jest nieco lepiej, poza środkowym odcinkiem z czarnego, nierównego asfaltu, ale nie mogę się doczekać na możliwość dojazdu do samej Gdyni brzegiem morza.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to nie jest związane z tematem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...