Hotel schludny, czysty, wystrój wg mnie bardzo fajny. Są jednak rzeczy, które nie pozwalają mi wystawić pozytywnej opinii. Po pierwsze goście w SPA. Myślę, że w interesie hotelu jest zadbanie by zachowywali się jak przystało. Po pierwsze wszyscy pomimo wyraźnego zakazu używają sauny w strojach kąpielowych, po czym wchodzą w tych przepoconych rzeczach do jakuzzi. Denerwujące są również rodziny z dziećmi, które wpuszczają swoje pociechy do jakuzzi by se poskakały, popluskały itp. W jednym zdaniu dużo krzyku i zamieszania w miejscu, które ma służyć do relaksu. Nie jestem osobą, której wszędzie przeszkadzają dzieci, ale uważam, że to już przesada.
Druga rzecz, to absurdalny sposób rozliczania ludzi z ręczników wypożyczanych w SPA. Gość musi w recepcji wziąć kartę, za którą musi zostawić 50zł kaucji. W ostatni dzień ktoś zabrał/ukradł mój ręcznik, zostawiony razem ze szlafrokiem. Niestety obsługa w żaden sposób nie starała się rozwiązać tej sprawy. Po prostu nie oddali karty i nie chcieli oddać kaucji. Absurdalnym uważam, żeby skutki złodziejstwa klientów przerzucać z hotelu na uczciwych gości.