Anna - opinia (1) Pani Justyna bardzo pomocna i profesjonalna. Polecam Anna Marcin Pruszcz Gd. - opinia (1) Wystawiam ocenę 6 gwiazdek Pani Justynie Kończal za rzetelne przeprowadzenie... Marcin Pruszcz Gd. Hanna i Rafał Zawadzcy - opinia (1) Pani Justyno, bardzo dziękuję za pośrednictwo w sprzedaży ziemi. Bardzo sobie... Hanna i Rafał Zawadzcy
Maciej Szymański - opinia (1) Obsługa, pomoc, przygotowanie dokumentów na najwyższym poziomie. To była... Maciej Szymański Anna D. - opinia (1) Szczerze polecam Agencję Nieruchomości Magnat,a w szczególności usługi Pani... Anna D. Lidia Witkowska - opinia (1) W 100% profesjonalna opieka nad klientem. Poza tym urocza osoba pani Justyny,... Lidia Witkowska Katarzyna i Edmund - opinia (2) Bardzo polecamy biuro Magnat i usługi Pani Justyny. Jest kompetenta w swojej... Katarzyna i Edmund Ewelina Piotrowska - opinia (1) Profesjonalizm i kompetencja, umiejętność negocjacji, wiedza oraz życzliwość... Ewelina Piotrowska Krzysztof i Katarzyna - opinia (1) Pełna profesjonalność obsługi ,pomoc w załatwianiu dokumentów . Dużo wiedzy i... Krzysztof i Katarzyna Viktoryia - opinia (2) Jestem zadowolona z usług agencji, szczególne podziękowania dla Pani Justyny... Viktoryia Jerzy R. - opinia (1) Od dwóch lat mam to szczęście być po raz pierwszy w sytuacji, w której z... Jerzy R. EDW - opinia (1) Bardzo profesjonalna, miła, kompetentna obsługa od początku do końca. Polecam... EDW Krystyna - opinia (1) Od Firmy Magnat można otrzymać tylko to,co najlepsze.Doświadczam tego ponad... Krystyna Piotr - opinia (1) Zanim zdecydowałem się na współpracę z Magnat Nieruchomości, miałem za sobą... Piotr Joanna Głowacka - opinia (1) Nie znam innej tak charyzmatycznej osoby z ikrą- przy tym ogromna wiedza,... Joanna Głowacka Michał - opinia (1) Pani Justyna przesympatyczna i chętna do pomocy, serdecznie polecam! Michał Michał Grynkiewicz - opinia (1) Co tu dużo pisać, pełen profesjonalizm przez duże P...Polecam współpracę z... Michał Grynkiewicz Agnieszka Grynkiewicz - opinia (1) Jesli sprzedawać lub kupować nieruchomoś to tylko z Panią Justyną. Kobieta... Agnieszka Grynkiewicz Robert Borsik - opinia (1) Bardzo polecam biuro i usługi Pani Justyny. Jest arcykompetenta w swojej... Robert Borsik Ewa L. - opinia (1) Przez 11 lat usiłowałam poprzez różne biura sprzedać nietypową nieruchomość i... Ewa L.