Kacper - opinia (1) Wspaniała obsługa, pełna 'profeska'. Z tematami dot. nieruchomości będę... Kacper Sara i Mateusz - opinia (2) Pani Justyna to najlepszy pośrednik. Pomogła przy transakcji łączonej co nie... Sara i Mateusz Filip Dalecki - opinia (2) Korzystaliśmy z agencji Magnat od października 19 do końca lipca 20. Przez... Filip Dalecki
PPL - opinia (2) Szczerze polecam! Dobrze mieć zaufanego pośrednika. Mamy na koncie dwie udane... PPL Janusz - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, przyjazna dla obydwu stron (wynajem... Janusz Przemek - opinia (2) Wraz z żoną byliśmy najemcami lokalu zarządzanego przez Panią Justynę... Przemek Dominika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura Magnat z którego usług korzystam już... Dominika Krystyna i Maciej Sopot 26 marzec 2020 - opinia (2) O biurze nieruchomości Pani Justyny Kończal „Cudze chwalicie swego nie... Krystyna i Maciej Sopot 26 marze Anna i Piotr Z. - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko dopięte na ostatni guzik. Jesteśmy w... Anna i Piotr Z. Pełen profesjonalizm i niezawodność !!! (2) Wszystkim sprzedającym mieszkania z pełnym przekonaniem polecam Agencję... Katarzyna & Darek Ewa J. Sz. - opinia (1) Polecam Agencję Magnat P. Justyny Kończal. Gwarantuje... Ewa J. Sz. monika - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Z usług biura, korzystałam wielokrotnie. Za każdy razem... monika Monika A. - opinia (2) W 100% polecam. Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu Pani Justyny.... Monika A.