Malgorzata B. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug pani Justyny w zakresie wynajmu i... Malgorzata B. Marta - ocena (2) Serdecznie polecam współpracę z Panią Justyną. Profesjonalizm,... Marta Marta - ocena (1) Pani Justyna służy zawsze pomocą wszystko wytłumaczy i zawsze pomoże i... Marta
Ola K. - ocena (1) Ocena współpracy z biurem bardzo pozytywna. Wszystko załatwione szybko.... Ola K. Marian K. - ocena (1) Szczerze polecam współpracę z Panią Justyną. Pełen profesjonalizm,... Marian K. Magda i Paweł - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z procesu pomocy w wynajęciu mieszkania i... Magda i Paweł Lucyna - ocena (1) Powiem krótko, polecamskorzystać z usług fachowca w każdym calu Lucyna Edyta - ocena (1) Nieruchomości Magnat są niezawodne. Pani Justyna jest niezwykle profesjonalna... Edyta Anna - opinia (2) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej kompleksowej obsługi przy wynajmie... Anna K - opinia (1) Szczerze polecam panią Justynę i jej działalność. Pełen profesjonalizm w... K Paweł Strzelczyk - opinia (1) Polecam biuro nieruchomości Magnat, współpraca na wszystkich etapach od... Paweł Strzelczyk Anastasiya Salato - opinia (2) Potwierdzam profesjonalizm i doświadczenie Pani Justyne . Wynajm mieszkania... Anastasiya Salato Julia J. - opinia (1) Najwyższy profesjonalizm i świetny kontakt z klientem, stanowczo polecam! Julia J. Wiola - opinia (1) Szczerze polecam usługi tej agencji. Wzorowa opieka nad klientem Wiola Marek - opinia (1) Szczerze polecam usługi biura Magnat. Profesjonalna i rzetelna obsługa przez... Marek Klaudia Baran - opinia (2) Pani Justyna Kończal, najlepsza agentka nieruchomosci pod Słońcem! Pełen... Klaudia Baran Michał - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z obsługi oraz podejścia do klienta szybko, konkretnie, Michał Rafał - opinia (2) Profesjonalne podejscie do klienta Rafał Katarzyna - opinia (2) Pani Justynko dziękuję za wsparcie, pomoc i pełen profesjonalizm w... Katarzyna Robert Żuk - opinia (1) Pani Justyna ma bardzo rzetelne i profesjonalne podejście do klienta.... Robert Żuk