malutko za wysoka cenę (1) Skorzystałam z wykupionego kuponu w Groupon'ie. Za 142 zł, bo o takiej... niezadowolona Dla koneserów (1) Pyszne jedzenie, wspaniały widok, miła obsługa. Jestem stałą klientką i nigdy... Marta nieświeże (1) Jak na restaurację Sushi to strasznie słabo, wystrój bez żadnego klimatu a... mońmoń
PYSZNE (1) Witam wszystkim. Jedzonko pyszne. Nie będę się rozpisywał bo jest takie jak... Tomasz Po prostu genialnie! (1) Doskonały pomysł i doskonałe jedzenie - bajeczne potrawy z bajecznym widokiem... BNowak polecam zmiany! (1) Witam, skorzystałem z usług gastronomicznych tej restauracji po raz kolejny.... Michał Doskonałe sushi (1) Trzeba przyznać że jakość wykonania i walory smakowe potraw są na wyjątkowo... Kamil Extra! (1) Bardzo miły wieczór spędziłam w tym sushi barze, moje pierwsze spotkanie z... Helenka jedno z najlepszych sushi w Polsce! (1) byłem pod wrażeniem świeżości i wyrazistości smaku! jadłem już w wielu... Maciek ml - opinia (1) Plusem restauracji jest na pewno lokalizacja. Trafiliśmy tez na miłą paniaą... ml mieszane uczucia (1) Lokalizacja sama się broni, ale temu miejscu według mnie czegoś brakuje, aby... marta Super widok. (1) Super widok. Maciej Bardzo polecam!!! (1) Obsługa bardzo uprzejma i życzliwa!!! Jakość potraw bardzo dobra!!! Położenie... Magda M* ok (1) Była to moja pierwsza wizyta. Jedzenie bardzo dobre, bakłażan rewelacja,... megi super! (1) Byłam na sushi pierwszy raz. Warto spróbować. A dlaczego właśnie w nigiri?... żuczek wspaniałe miejsce! (1) Ciężko mi zrozumieć negatywne opinie moich poprzedników, którzy "rzucając... K. Całkiem miło.. (1) Jedzenie było dobre. Przy małym zestawie 20 sztuk i 2 starterach wyszlismy... Martin Gorzej być nie mogło! (1) Dzisiejszego wieczoru mieliśmy okazję odwiedzić Sushi Bar Nigiri. To co się... pierwszy i ostatni raz zawiedliśmy się (1) niestety - 2 h oczekiwania na zamówienie i okazało się, że zabrakło ryżu ;]... Anka uwaga (1) Obsługa pretensjonalnie nastawiona do klienta, obgadywała innych gości lokalu... lb