Kolejne rozczarowanie sushi (1) Niestety: - 10 min oczekiwania na kelnerkę - 55 min oczekiwania na zestaw... Karol Zdecydowanie NIE polecam!!! (1) Restauracja istnieje od niedawna więc z ogromną ciekawością poszedłem ją... Mariusz W. OK (1) Jedzenie bardzo super. Często sama robię sushi w domu i zazwyczaj jest 'na... Gosia
POEZJA SMAKU (1) 1. Piękny wystrój, oddający klimat restauracji 2. Pyszne jedzenie - trzeba... Dorota REWELACJA (1) najlepsze jedzenie nie tylko w 3mieście, ale w ogóle ze wszystkich miejsc w... Karolina Rozczarowanie (1) Ucieszylismy sie jak tylko zobaczylismy reklame stojaca przed Olimpem. Bardzo... Dominika Tak, tak, jak najbardziej tak. (1) Wypad na sushi był spontaniczny, bez kierowania się opiniami i muszę... emet wkoncu wrzeszcz sie obudzil (1) jestem mieszkanka wrzeszcza w czwartek bylam na kolacji ze znajomymi łacznie... monika Ciekawy klimat ,dobry nastój ,świetna obsługa, smacznie (2) Corocznie odwiedzam Azję i kilkakrotnie byłem w Japonii. Jest oczywiście... mab W końcu dobre sushi we Wrzeszczu (1) Jedzenie pyszne, bardzo miła i profesjonalna obsługa, ceny w porządku nie... Marta beznadziejna obsługa (1) Obsługa lokalu jest tragiczna... chodzą naburmuszeni jak by byli tam za... vader CAFE OLIMP - PRZYGODA (1) Winda na 16 piętro ech......zanim zjechała to trwało dłużej niż ...... Sala... scarabeusch