KOSZMAR (1) Namówiona przez znajomą poszłam do tej restauracji. Przez danie, które mi... Przerozczarowana Z każdym razem coraz lepiej!!!!! (1) Dużo więcej niż poprzednio nie napisze :) Naprawde super!!! Michał Bardzo Fajnie (1) Obsługa bardzo sympatyczna, Pani Kelnerka szybko podeszła i udzieliła... Michał
RANDKA TYLKO W OLIPIE - Pycha, POLECAM, ROBI WRAZENIE (1) raj dla podniebienia, w zyciu takiego zarąbistego jedzenia nie probowalem.... Peter obsluga beznadziejna!!!!!!!!!! (2) niestety nie mozna nic dobrego napisac o obsludze,zmiencie to!!!!Ignoruja... aaa mniam (1) Fajne jedzonko...ceny ok, podobne jak w innych barach sushi...ALE JAKI... ivi Przykro mi, ale nigdy więcej. (1) Było drogo, a kaczka była gumowata i sucha. Podana w dziwnej postaci... niezadowolona Karolina świetne jedzenie! (1) Polecam serdecznie, świetne menu, obsługa bardzo miła. Jedzenie podane... Tomasz z rodziną Tragedia (1) Byłem w tym miejscu dwa razy: pierwszi ostatni. Mieliśmy rezerwację dla... mlyn Grupon (1) Uważamy, że oferta wykupiona w gruponie i oferta w restauracji były zgodne z... Koszalin mile zaskoczona (1) nigdy nie jadłam sushi, z racji tego wybrałam się wraz z koleżanką do Nigiri.... Anna pycha (1) Sushi w Olimpie było pierwsza klasa - wszsytko duże, smczne i świeże, to co... Kasia fatalnie (1) kupiłam kupon na gruponie do tej restauracji, który uważam wcale nie był taki... ewka Polecam (1) Jestem smakoszem sushi i tutaj jadłam jedno z lepszych. Polecam. Joanna M Rewelacja (1) Byłem tam tylko raz i gdy mnie tam prowadzono, to też się zdziwiłem, że w... Rajmund Wzorcowe sushi. (1) A niejedno już sprawdziłem. Miła obsługa, jedzenie doskonale przygotowane, i... Hastour Piekne widoki i pyszne jedzenie (1) Jestesmy zauroczeni wspanialym klimatem w Nigiri.Mimo,ze jestesmy tu juz... Joanna polecam (1) świetne miejsce na spotkanie biznesowe. Piekny widok na Gdańsk, moze... Joanna Magia, dobry styl i pysznie!!! polecam wszytskim!!!!! (1) Wybrałam się do Nigiri na sushi z małą koneserką:) - moją 11-letnią córką.... Agnieszka z rodziną Dagmara - opinia (1) Jestem dość obeznana jeśli chodzi o kuchnię japońską i powiem, że menu mają... Dagmara