Noclegi w Warszawie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Hej,
poszukuję noclegu w Warszawie najlepiej blisko Centrum w rozsądnej cenie? Ma ktoś jakieś namiary? Chodzi tylko o 1 noc-2 osoby dorosłe+dziecko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Noclegi w Warszawie

Może tu: http://www.botel.pl/
Nie byłam, ale jak szukałam, to było jedno z tańszych miejsc. Chociaż może niezbyt komfortowo.

Moze Etap? ja osobiście w Toruniu spałam niewiem jak W-wa ale ceny przystepne , czysto i schludnie

Etap ma dobre opinie, z tego co wiem, ceny nie najgorsze. Ten botel z dzieckiem bym odpuściła, widziałam go na żywo i mnie nie przekonał ;)

no ja dodam ze własnie w Etapie bylismy tez dzieckiem

ja z tych tańszych polecam poczty polskiej cer (centrum ekspedycyjno-rozliczeniowe) + hotel niby pracowniczy ale obcym też najmują

My spaliśmy tam -> http://www.inturs.net/SR/szczegoly.php?lang=pl&k=2&pk=6&ido=1891 , ale to było poza sezonem, nie wiem jakie są teraz ceny. Bardzo wygodnie, bo to samodzielne mieszkanie (zresztą na tej stronie można wynająć też inne jeśli inna dzielnica jest bardziej dogodna) z kuchnią i łazienką. Nie pamiętam ile płaciliśmy, ale wychodziło nam porównywalnie z ceną pokoju dwuosobowego w hostelu w centrum Warszawy.

hotele ibis byłam w warszawie są chyba dwa lub trzy dwa to centrum

Ja tez polecam ETap. Zawsze wiadomo czego się spodziewac. Czysto, prosto i nie ponuro. Tak klockowo :D

Polecam hotel "Lord". Nie wiem czy ma być blisko piechotą czy samochodem. Z Lorda do centrum jakieś 7 km.

Inne tematy z forum

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Jaki wozek wybrac? (79 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?