NON NOCERE

Endokrynolodzy USG

Gdańsk, Łagiewniki 7/1

Joanna - ocena (1) Od wielu lat jestem pacjentką pani doktor. Każda wizyta przebiega w miłej... Joanna Szkoda, że nikt nie ostrzegł (1) Nie polecam. Nazwa tego miejsca powinna brzmieć express-endo. 5 minut i do... Źle potraktowana moja opinia (1) Zostałam dziś potraktowana niezbyt uprzejmie przez Panią Doktor, niestety... Katarzyna
Agata - opinia (1) Panią Doktor Gross-Tyrkin znam od wielu lat i zawsze byłam mile przyjmowana w... Agata 500% profesjonalizmu (1) Uwilebiam tę kobitę!!! leczę się u niej od 5 lat. na "dzień dobry" mnie... Kala Świetny specjalista (1) Jestem pacjentką od 2 lat. Niesamowita osobowość, świetny fachowiec. Polecam... Aneta Szymańska wspaniała lekarz (1) naprawdę jest kompetentna w swojej dziedzinie ,potrafi szczegółowo badać pod... pacjentka Troska o pacjenta (1) Leczę się w Non-Nocere od roku. Jestem bardzo zadowolona. Szybko postawiona... Magda 100% zadowolenia (1) Dzięki Pani Doktor jestem teraz w ciaży, postawiła dobra diagnoze zapisała... Aniołki pacjentka (2) .....Ja lecze sie u Pani doktor od lat tylko ona postawila trafną... pacjentka z wieloltenim stazem Ja nie jestem zadowolona (2) Pani Gross jest moim drugim endokrynologiem. Za każdym razem gdy mam wizytę... KULECZKA Dziekuje za zdrowego synka (1) Dzieki Pani Dr. Ewie Gross mam wspanialego 10 letniego synka. Majac... Monika Makos-Bury, Gdynia/Housto POLECAM (1) Profesjonalne podejście do pacjenta ( nie takie sztywne , lecz jak do... Gosia Braniewo (1) Dziękujemy Pani za profesjonalizm, podejście do pacjenta i odwagę! Moja zona... Andrzej i Sabina Drozdowscy Polecam :) (1) bardzo miła Pani doktor, wizyta co prawda trwała krótko, ale stwierdziła że... Sz. rewelacyjna pani doktor (1) profesonalna, oddana pacjentom, prawdziwy lekarz! hannna browińska Lekarz z powołaniem (1) Chciałam sie wypowiedzieć o Pani doktór, gdyż od lat lecze się... Marlena Przyjemne wizyty (1) Bardzo sympatycznie i w miłej atmosferze odbywaja sie wizyty u Pani doktor.... Aleksandra