Normalna Dziewczyna 18 lat Pozna Przyjaciela

Jest tu jakiś facet do 25 latek który chce miło czas spędzać itd.. ? Może coś więcej z tego wyjdzie? Samotna miła dziewczyna pozdrawia !

Kontakt: tajemnicza_ona_11@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Normalna Dziewczyna 18 lat Pozna Przyjaciela

Nikt się nie da nabrać. Nie jesteś pierwszą co twierdzi że jest normalna, normalni tutaj nie przychodzą!

Nastolatka a o tej godzinie jeszcze nie śpi, widać że zdeprawowana! Pewnie chodzi w spodnich, jada publicznie i ogląda mtv, czy co tam teraz ta młodzież ogląda.

"miło spędzić czas" - eufemizm! a potem "coś z tego wyjdzie" - więc po to jej samiec potrzebny. Kolejna która chce nas wykorzystać dla nasienia! Ech, te sfeminizowane, nowoczesny kobiety, nic nie myślicie o naszych uczuciach i traktujecie nas tak strasznie przedmiotowo:(

I masz dziwny mail, z jednej strony tajemnicza, a na koniec wiek podaje:p

Sodomia i gomoria!

...Do tego ageistka:(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

> Ech, te sfeminizowane, nowoczesny kobiety, nic nie myślicie o naszych uczuciach i traktujecie nas tak strasznie przedmiotowo:(

Antyspołeczny ... słyszałam takie plotki, że mężczyźni mają "jakieś tam" uczucia :D dobrze, że mówisz będę baczniej obserwować :)))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

To mnie zraniłaś, Nika, zraniłaś wręcz na wskroś!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Muehehehe :]

Chyba powtórzę za FK:

Muehehehe :]

Inne tematy z forum

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam znajomych - Gdańsk i okolice :) (36 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuję osób do wspólnego spędzania czasu na piwko, planszówkę, rower czy rolki, ale...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...