Bartosz Pilarczyk

Kancelarie notarialne

Sopot, al. Niepodległości 723

Serdecznie polecam (1) Korzystałam z usług kancelarii kilkukrotnie. Za każdym razem Pan Notariusz... Anna POLECAM !!! (1) Podpisanie trudnego aktu przebiegło w przyjaznej atmosferze. Notariusz... Łukasz Profesjonalna kancelaria (1) Rzeczowy, kompetentny notariusz. Potrafił wytłumaczyć "ludzkim" językiem... Adam
NIE POLECAM (1) Notariusz sprawia wrazenie jakby sie gdzies spieszyl, klient czuje, ze nie... MILA Konkretnie i rzeczowo (1) Do notariusza trafiłam z polecenia znajomych i jestem pewna, że do żadnego... Alicja Taki sobie miły, dowcipny ale wydaje się być miejscami trochę zakręcony (1) Grafik mu się nie dopina. Chyba próbuje za dużo za szybko. Nie wiem czy... buma Nie polecam. Pan notariusz TOTALNIE nie liczy się z czasem klientów. (1) Umówiona byłam na godzinę 10:00, do gabinetu zaproszono mnie o 10:40. Przez... Ada Wiedza, terminy , profesjonalizm (1) Jest to notariusz godny polecenia dlatego tutuaj zamieszczam moja opinię Przedsiębiorca Super! (1) Bardzo profesjonalny i nie mniej sympatyczny notariusz. Poświęcił mi naprawdę... Klientka Pelny profesjonalizm, wiedza poparta osobowością (1) Jest to Notariusz , którego mogę polecić z czystym sumieniem, prowadząc... Ryszard Bez zbędnego obwijania: (1) naprawdę szybko, sprawnie, co do ceny dla mojej osoby to do poświęconego... harry Notariusz godny polecenia!! (1) Bardzo dobry merytorycznie notariusz.Polecam! Dogodne terminy. Łukasz