Wspaniała pierogarnia (1) Od mojej pierwszej wizyty stałam się stałą klientką i z przyjemnością polecam... Zofia Pierogi z jagodami jak u mamy (1) Polecam, weszlismy przypadkiem, domowe pierogi ,miła obsługa i przystepne... kobieta Pyszna rewelacja (1) W menu - dawno nie widziałam tak dobrze, estetycznie, przejrzyście i... dusia
Pyszna porcja pierogów (1) Świetna pierogarnia, wystrój lekki i odprężający w delikatnie morskim stylu.... Maciej Polecam (1) Dziś odwiedziliśmy tę "pierogarnię" i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony.... Bart Smacznie i przytulnie (1) Polecam wszystkim. Dzieci zachwycone pierogami szarlotkowymi z lodami a... Izabela Gorąco i smakowicie POLECAM!!! (1) Nova Pierogova to świetne smaki pierogów i pyszne zupy. Jestem ogromną fanką... Izabela410 Serdecznie dziękujemy :)))) (1) Serdecznie dziękujemy za pięknie zorganizowane przyjęcie komunijne naszej... Rodzice Antosi najlepsze pierogi w Trojmiescie (1) jestem fanem pierogow w kazdej postaci i to z pewnoscia byly najlepsze, jakie... Jacek Elżbieta - opinia (1) Niezapomniane chwile w uroczym wnętrzu przy talerzu pełnym pysznych, świeżo... Elżbieta uwielbiam takie lokale (1) Trzeba przyjść i się przekonać. Pierogi pyszne, ładnie podane. Lokal małyz... Magda Przepyszne pierogi, miła obsługa, bardzo przyjemne miejsce:) (1) Witam, Pierogi przepyszne (meksykańskie i z wędzonym boczkiem), bardzo miła... zadowoloni klienci Absolutnie fantastyczne! (3) Pierogi fenomenalne - dzięki Pierogovej pokochałam pierogi ruskie, których... Ania Swietny punkt na mapie Gdańska (1) dużo pisać nie trzeba. lokal który koniecznie trzeba odwiedzić :) Ania Aga - opinia (1) Polecam z kaszą gryczaną i twarogiem! Delikatny, łagodny smak, idealna... Aga Duzy potencjał, jednak coś nei styka.... chyba RUSKIE (2) Jak wiadomo w Polsce najczęściej jemy pierogi ruskie :) Niestety w... Dexaf6f NAJLEPSZA NP! (1) kuchnia i obsługa - fantastyczna! Bardzo polecam. Moją ulubioną pozycją są... Aleksandra smakowitości (1) Pierogi są pyszne, ciekawe wariacje smaków, ale polecam też wspaniałe ciasta... Agnieszka Znowu jestem głodna ;D (1) Polecam gorąco! Już jak to pisze robię się głodna ;P Pierogi, które proponuje... głodna cud miód i orzeszki (1) zdecydowanie jakość sama w sobie ciasto na pierogi delikatne cud miód i... rEne