- opinia (1) Jedzonko pychhhhaaaa!!! Kelnerki do wymiany!!!!! :-) - opinia (1) Pierogi mega pycha.!!!! Jedyne co bym zmieniła to :kelnerki u mnie żadna z... :-) Jolanta - opinia (1) Czas oczekiwania ok 1 godz. Pierogi OREO -zjadłam po dziecku dla którego... Jolanta
Czy klienci z grupona są obsługiwani w drugiej kolejności? (1) Byłem dziś w restauracji z gruponem. Na porcję dwóch dań czekałem równo... Albert Miło i smacznie (1) Obsługa bardzo sprawna i miła. Klimat kameralny. Pierogi tylko dobre ami2017 Masakra z czasem oczekiwania. (1) Czekać 1 H i 15 min na pierogi to jakaś masakra. Żeby w knajpie były dzikie... Ka Poprostu przepysznie (1) Najlepsze pierogi ever! Byliśmy tam około miesiąc temu, trafiliśmy na stolik... Marianna Pierwszy i ostatni raz. (1) Bylismy w czwartek z 5 znajomych. Tłumów nie było a mimo to pierogi... fresz Mocna czwórka - polecam :) (1) Novą Pierogovą oceniam jako całość na czwórkę z plusem. Pierogi świeże,... ola Przepyszne pierogi (1) Nie jestem smakoszem pierogów ale nigdzie do tej pory nie jadłam tak pysznych... Kamila Niestety, kiedyś było lepiej. Teraz bardzo słabo. (1) Pierogi z wędzonym boczkiem są przepyszne.Pierogi z twarogiem i borówkami... Aleksandra Mniam! (1) Pierogi przepyszne! Często brak stolików i długo trzeba czekać na zamowienie... Agnieszka Przepyszne pierogi najlepsze w gdansku (2) ciasto bardzo delikatne, rozplywa sie w ustach! bralismy ruskie z boczkiem,... jan pierogi, o których marzę :) (1) Każdy pobyt w Gdańsku wiążę z wymarzonym już w drodze obiadem w Novej... pierogowa smakoszka Porażka (1) Ciasne,pseudomarynistyczne wnętrze. Obsługa skandaliczna ,nieprofesjonalna,... maestranadiapb Przecenione... (2) Obsluga-5 poniewaz pan obslugujacy nas byl bardzo mily i szybki co mnie... Szymon Przepyszne pierogi z widokiem na Żuraw (1) Do pierogovej wybraliśmy sie po wielu świetnych opiniach i super... Andrzej Gorzej.. (1) Zamowilismy dwie porcje pierogow i dwa sosy. Niestety...sosy rzadkie jak... Mika Nova Pierogova jako pierwsza typowa pierogarnia w Trójmieście jaką odwiedziłem wypadła całkiem nieźle. (1) Mając pobieżne tylko informację o lokalizacji Novej Pierogovej, raczej nie... LVS Polecam! (1) Pyszne pierogi, z idealnym, cienkim aksamitnym ciastem. Miła obsługa i... TaRuda