Całkiem przyjemna pierogarnia (1) Odwiedziłam po raz kolejny. Na duży plus zasługuje sam fakt istnienia tej... Clio Mniamu! (1) Idealne miejsce dla każdego łasucha! Niczym Puchatek poszukujący 'miut'... Marek Fatalna obsługa... (1) ...przez ponad 25 minut nie doczekalismy sie podania menu ani ŻADNEGO... Maria
Smacznie i przyjemnie (1) Odwiedziłem kilka razy i nie mogę złego słowa powiedzieć, bardzo smacznie i... Krzych Czytajcie uważnie rachunki (7) Po pierwsze - czytać rachunki i uważać na portfele. Kolega zamówił dwa... Krzysztof Weekendowy cenny czas... (1) Byłam tam kolejny raz i aby nie stracić dobrej opinii o tym miejscu zwracam... stała klientka Kolejna wizyta (1) Niedawno napisałem mało pochlebną opinię opisującą mój pierwszy kontakt z... Kient (przekonany) Beznadziejna obsługa (2) Byliśmy rodzinką 2+1 w niedzielę 1.06.2014. Złożylismy zamówienie (raz... Klient Rozczarowanie (3) Zachęcona pozytywnymi komentarzami skusiłam się z rodziną na pierogowy... Ania Znakomite pierogi (1) Polecam to miejsce. Pierogi na 6.Menu nie jest przekombinowane, ale też... Krystyna klient - opinia (1) Rozumiem, że dzisiaj niedziela, ale pani kelnerka mogłaby się czasem... klient Marcin - opinia (1) Polecam. Dziś byłem z córka i pierogi były szybko podane i były bardzo dobre.... Marcin POLECAM MŁODYM MAMOM:) (1) nova pierogova to smaki bez konserwantów i innej chemii, wcześniej jako... Mama Prawdziwe, pyszne pierogi w super cenie! (1) Jadłam już ok. 20 razy w Novej Piergovej i nigdy się nie zawiodłam. Właściwie... lilunia Najlepsze pierogi w Gdańsku (1) Dziś za namową koleżanki z pracy trafiłem do Nowej Pierogowej nad mariną. Na... Janczek Spadająca jakość usług... (1) Wybraliśmy się dziś ze znajomymi do Novej pierogovej na obiad. Zamówiliśmy... Krzysiek odradzam zamówienia telefoniczne (1) Zamówiłam dwie porcje pierogów i do tego trzy sosy. Pierożki miały być... superdidi Chrzciny (1) Bardzo dziękujemy za perfekcyjnie zoorganizowane chrzciny naszego Syna!... Agnieszka niesamowite... (1) jak człowiek może uzależnić się od pierogów! :) Obsługa przemiła, menu na... malutka smacznie! (1) wszystko wyśmienite, na pewno wrócę! :) Mateusz