nuda i zimna (3) horny night- dla mnie zimny noc-nudny jak flaki z olejem bynajmnie do 1200 bo... wojtek (...) (3) Proszę niech się wypowie menager klubu co pływa w piwie za 5 zł podanym w... onn Horny Night (2) Bardzo mi się podobało dużo ludzi fajna muzyka i te wasze ceny na barze szok... karina
20 zł za wstęp? (3) Witam, wczoraj byłem ze znajomymi na imprezie w "Nowej Republice" i jak na... Prezes wszystkich prezesów Dla dresów i plastików (1) Jak dla mnie to klub dla różowych panienek, które się prześcigają, która... r Mega show!!! (1) byłam ostatnio ze znajomymi w Nowej Republice:) coś niesamowitego. Mega... Kinia rozczarowanie... (3) Witam. Jestem rozczarowana po wizycie w Nowej Republice... Mianowicie..Byłam... lolipop Wiek... (1) Czy da się wejść do klubu będąc miesiąc przed urodzinami ? Justyna Tak się marnuje... (2) Chodzimy tam co jakiś czas i na pewno chodzić będziemy. Na wejściu skuteczna... Mati Dno! (2) Najgroszy klub w jakim byłem!W toaletach syf pełno dymu mało miejsca do... landryneczka naprawdę świetny klub !!!! (1) Klub polecił mi i koleżankom na wakacjach taksówkarz i w zupełności się nie... asia Klub daleko za innymi klubami w gdańsku :/ (2) Już na wejściu aby dostać opaskę musiałem wyciągać 2 razy dowód, pierwszy... Andrzej Nienajgorzej (1) Byłam wczoraj. Ludzi mało, ale to raczej nie wina klubu. Impreza dobra,... Ania Przeciętnie (11) Klub odwiedziłem pierwszy raz. Ludzi mało. Muzyka nawet fajna. Wystrój... Paweł Jeden wielki śmietnik ! (1) Jestem zniesmaczona, na imprezie organizowanej dla LICEALISTÓW podkreślam,... Zawiedziona drogo jak dla studentów (3) Odwiedziłem klub w tłusty czwartek 3 marca 2011. Poprosiłem barmana o 2... mario StUdEnTkA - opinia (1) Byłam wczoraj na imprezie i podeszłam do DJa który okazał się niekulturalnym... StUdEnTkA nie polecam (6) byłam raz i więcej się tam nie wybiorę. Po pierwsze wpuszczają za dużo ludzi... ANia Miriam - opinia (3) Tam średnia wieku często wynosi 15-16 lat. Na początku myślałam, że... Miriam striptiz? (3) Żenua , co to maiło być? komentarze DJA - "masz za małe cycki", totalna... kate