Nowa forumowa wymiana usług

Temat dostępny też na forum: Kupię Sprzedam
kiedyś był takiwątek ostatnio go znalazłam i byłam nim zachwycona dlatego zakładam nowy żeby były w nim aktualne usługi

ja: robie kartki na różne okazje, ostatnio zaczełam wyplatać kosztyki z wikliny papierowej, czasem pieke kruche ciasteczka moge wymienic serwetki do decoupage na jakąś usługę

chętnie nawiąże kontakt z osobą najlepiej z gdyni lub sopocie która nauczy mnie malować się, chciałabym kiedyś jeszcze tak wyglądać jak na ślubie a oprócz nałożenia cienia na powieki nie umiem zrobić nic więcej:)

możliwa też wymiana na inne usługi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nowa forumowa wymiana usług

ja mogę wykonać foto sesję małego dziecka takiego od 0-do 6m-cy
W zamian tort urodzinowy dla mojego synka lub inne wypieki na święta.Malowanie mnie na jakąś okazję też mogłoby być.
Teren raczej gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beata podaj proszę namiary na siebie :)

Bardzo proszę ,przy swoich specjalnościach, wymianach podawajcie
namiary .Łatwiej będzie się z wami kontaktować :)

Ja działam w reklamie i promocji ,więc proponuję wymianę WIZYTÓWEK
Panie które prowadzą działalność gospodarczą ,firmy rodzinne,robią w
rękodziele lub innych hobbystycznych branżach zapraszam
15 grudnia ,10-14, Dom Kultury "Młyniec".

Dzieci mają gwarantowaną profesjonalną opiekę i zabawki

proszę:
beatap77@yahoo.com

jolantaostr@gmail.com

No to moze i ja :) Jestem fryzjerką, juz kilka osob z forum mialo okazje przekonac sie o mojej pracy. Jestem z Gdyni. marta1882@wp.pl

ja mogę polecić pyszne domowej roboty ciasta i torty ale nie swoje :)
p.Regina tel.504533643
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli już zdecydowałem się (pewnie z uwagi na zbliżające się Święta) na odblokowanie tego wątku, to prosiłbym aby zamieszczać tu konkretne oferty "co za co", a nie wpisy reklamujące swoje usługi czy też czyjeś wyroby/usługi. Niech ten wątek nie będzie "tasiemcem" reklamowym a rzeczywistym zbiorem propozycji "przysługa za przysługę". Liczę na Wasze zrozumienie i dostosowanie się do moich wskazówek.. W końcu Święta idą, bądźmy dla siebie mili, uczynni, kochani... 8-]
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

DZIEKUJEMY :)
Rzeczywiście święta to magiczny czas,skoro nasz Admin jest taki kochany :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja chętnie wykonam: kartki z życzeniami okolicznościowe, zaproszenia na chrzest, urodzinki itp., dekoracje typu stroiki, pisanki itd., także piekę smaczne domowe ciasta; a chętnie skorzystam np. z jakiejś niedużej sesji fotograficznej, fryzurki na jakąś okoliczność lub inne :)
Teren Gdyni, Rumi, okolice Chwaszczyna i Żukowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mogę pomóc w sprawach rozliczenia PIT itp. Zawsze mile widziana pomoc w sprawach kosmetycznych czy też ubioru.

ja do siebie dopisuje ze takze jestem otwarta na propozycje, zawsze mozna sie dogadac :) Nie mam konkretow ze zamienie moje uslugi na.... tylko to zalezy co potrzebuje w danej chwili :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kopiuję ze starego wątku i dopisuję ;)

AgusiaGda - piecze, gotuje(surówki, sałatki, mięsa, zupy), pomoc przy organizacji rodzinnych imprez(od strony gotowania), robi hennę(technik usług kosmetycznych się kłania) + regulację brwi ;-), obróbka zdjęć, elektroniczne zaproszenia/zawiadomienia, banery reklamowe na forum(robiłam kilku Forumkom), ---> Przymorze, agusiagda@o2.pl

chętnie za tort w razie potrzeby ;) albo "siłę roboczą" do "obrobienia" działki wiosną/latem ;) (pielenie, kopanie, pomoc Mężowi przy zadaszeniu altanki - gwarantuję miłą atmosferę, miejsce do zabawy dla dziecka i jakieś dobre jedzenie na powietrzu ;))

możliwa też wymiana na inne usługi ;) jakoś się dogadamy :]

dzięki forumowej wymianie usług miałam już tort, zaproszenia, sesję zdjęciową na Chrzcie ;)
jeszcze jedna sesja zdjęciowa "wisi" do zrobienia na działce ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Admin jest zawsze kochany ,tylko ,że jest mężczyzną więc ma trochę inne spojrzenie na kobiece sprawy .

Co do mnie to mogę zaoferować opiekę nad dzieckiem w rejonie Wrzeszcz - Sopot w Sylwestra , w zamian coś dekoracyjnego do
mojego lokalu ,lub usługa kosmetyczna .
Opieka dorywcza od marca do października . Od niemowlaka do przedszkolaka :)
Ewentualnie wymiana wizytówek na wizytówki i umieszczenie ich w
widocznych miejscach

Agusia zamawiam Twój talent kulinarny na maj.

Ja pięke Tort i domowe ciasta :) aniteczka1@op.pl

Majka - ok :]

pierożki

Nieskromnie powiem, że robię bardzo dobre pierogi (ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami) Wykonam każdą ilość w zamian za ... jestem otwarta na propozycje :-)

Re: pierożki

pamietajcie pisac od razu namiary i skaf jstescie tak bedzie latwiej

Re: pierożki

zapomniałam :-) a więc osoby zainteresowane pierogami prosze o kontakt: opusnocturn@wp.pl

ja moge robic,paniom,dzieciom,kobietom w ciazy masaze,wiecej info na mail pyziol67@interia.pl zpraszam

Ja również mogę zrobic masaz ciala, jestem mgr fizjoterapii-dokumenty do wglądu :) pracuje w przychodni w gdansku. W zamian poszukuje fryzjerki która fajnie obetnie mi włosy jpolakiewicz30@gmail.com

To ja sie dolacze :)
*Moge cos przetlumaczyc z angielskiego na polski (i na odwrot) ale nie jestem tlumaczem przysieglym.
* zaopiekowac sie pieskiem/kotkiem na weekend czy wyjazd ( mam dom z ogrodkiem)
* robie dobry sernik z brzoskwiniami
Jestem z Gdyni/Pogorze
anitabryl@tlen.pl
W zamian chetnie sesja dzieci ( 6 miesiecy i 2.8 lat)
fryzjer, masaz, nauka makijazu.

szukam mamy-fryzjerki do strzyzenia, w zamian za opieke nad dzieckiem/dziecmi badz prasowanie :)

Szukam fryzjerki do domu dla siebie teren gdańska w zamian masaż ciała jestem mgr fizjoterapii. jpolakiewicz83@gmail.com

od pazdziernika bede poszukiwac rehabilitantki dla mojej mamy ktora bedzie po operacji biodra, w zamian moge zaoferowac swoje uslugi fryzjerskie, na terenie gdyni

i znowu ja ;) poszukuje kogos kto zrobi mi tort na roczek corki w zamian za moje uslugi fryzjerskie z moja dodatkowa doplata. Na terenie Gdyni, jesli ktos bylby chetny na zrobienie jedzenia rowniez za uslugi fryzjerskie to jak najbardziej jestem za! bardzo przyda mi sie pomoc bo nie bede w stanie wszystkiego sama zrobic, termin 22 czerwca.

Szukam kogoś kto dopasuje mi fryzurke jakąś fajna w zamian mogę zaoferować masaż ciała jestem fizjoterapeutką szukam kogoś z gdańska jpolakiewicz83@gmail.com

Mogę komuś coś przerobić, podszyć, przyszyć ogólnie szycie maszynowe i obrębienie na overlocku, uszycie firan, pościeli, obrusów w zamian za jakieś ciacho lub inne specjały, fryzurkę, paznokcie, zrobienie zdjęć dzieciakom, rzęsy
b.szroder@wp.pl

mam problem ze złamanym kluczykiem w stacyjce :/ http://forum.trojmiasto.pl/Zlamany-klucz-w-stacyjce-t471444,1,60.html
może ktoś mógłby poratować w ramach wymiany usług???

moj maz ma problemy z kregoslupem, i plecami bardzo go bola, moze ktoras z was za niewielka kwote moglaby zrobic to przez przynajmniej 6-8 dni?

ponawiam... potrzebuje chetnej osoby na 22 czerwca kto pomoze mi w zrobieniu jedzenia na roczek corki, w zamian za uslugi fryzjerskie.

aga
prosze napisz na mail :)
pyziol67@interia.pl

Poszukuję osoby, która od jednego do trzech dni w tygodniu pomagałaby mi w wyjściu na spacer z bliźniakami. Konieczny zdrowy kregosłup - ważą już po 11 kg, a same po schodach jeszcze nie schodzą. Jak nie ma męża to jestem uwięziona - dwóch na raz z trzeciego piętra nie zniosę :(

W zamian... pewnie mogę wiele: od indywidualnych zajęć aktorskich lub recytatorskich (dla dorosłych lub dla dziecka) poprzez zagadnienia związane z zarzadzaniem zasobami ludzkimi po domowy chleb z maszyny ;)

Gdańsk-Wrzeszcz

anna.kobiela@frea.art.pl

to ja się dołączę :

Oferuję:
-paznokcie (mani/pedi,hybryda,żel,akryl )
-zabiegi na dłonie/stopy - intensywna regeneracja skóry
-bezstresowe przekłuwanie uszu
-depilację woskiem
-oczyszczanie twarzy metodą ultradźwięków
-peeling kawitacyjny
-do różnego typu skóry maski algowe i kolagen na twarz
-henna/regulacja
-rzęsy
-szkolenia ze stylizacji paznokci zakonczone certyfikatem
-wypracowania j.angielski/polski
-pity 37

a w zamian hmmm nie wiem co :) ale cos się wymysli prawda?

na pewno mile widziane usługi fryzjerskie,domowe ciacha,obiady...

Ja szyję na maszynie więc mogę zaproponować usługi krawieckie: podwinąć spodnie, spódnicę, zrobić dziecku strój, podszyć firanki, zaszyć rozdarcie, naszyć dziecku jakieś naszywki, zwęzić spodnie, zrobić z sukienki tunikę itp.
W zamian może być jakaś inna usługa, przysługa- można coś zaproponować. Jestem z Przymorza. Kontakt: pati-pm@wp.pl

W zamian za szycie może być jakaś inna usługa, przysługa- można coś zaproponować np. jakieś masaże, usługi związane z urodą, pieczenie, tłumaczenie, zabawę z dzieckiem mówiąc w jakimś języku, pokazanie dziecku jak się robi opatrunki, nauczenie mnie czegoś itp. Jestem otwarta na propozycję. Jestem z Przymorza. Kontakt: pati-pm@wp.pl

to może i ja- szukam księgowej albo kogoś w tym rodzaju kto wytłumaczy mi zasady rozliczania działalności na ryczałcie. W zamian mogę zająć się dzieckiem lub zrobić coś do jedzenia, jakieś gołąbki, klasyczna lasange, pierogi lub ciasto,
jestem z Gdańska
czarny_78@vp.pl

To ja sie tez zaproponuje :)

http://facebook.com/TortyMoni

Ciasta, torty, ciasteczka, ogolnie pojety catering :)

W zamian za np. kosmetykę- pedicure, sesję foto dziecieca/rodzinna
Jestem chętna na propozycje wymiany, narazie to przyszlo mi do glowy ;)

monik.robak@wp.pl

Jestem z Rumi

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

Czy kiedykolwiek "żałowałyście" że zdecyedowałyście się na drugie dziecko? (38 odpowiedzi)

Hej, wiem, że brzmi strasznie, ale nie chodzi mi o wywołanie jakiegoś poruszenia. "Żałowanie" w...