Nowa szkoła w Baninie

Rodzice dzieci z AB zakładają nową, własną szkołę, na obecnym etapie szukają kadry, poszukiwani nauczyciele gotowi założyć własną działalność gospodarczą, praca na umowę B2B
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polonista potrzebny od zaraz, bo nawet napisanie prostego ogłoszenia przerosło możliwości pani Ewy.
Brak wyjaśnienia co to jest AB. Całość jako jedno zdanie i to bez kropki na końcu.
Brak informacji gdzie się zgłaszać.
Generalnie nie wiadomo, czy to ogłoszenie, ostrzeżenie czy zgłoszenie faktu?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Nowa szkoła w Baninie

Czasami rodzice mają swoje zdanie na temat prowadzenia szkoły, ale nie zawsze mają pełny obraz tego, jak to wszystko wygląda z perspektywy nauczycieli i personelu szkolnego. Oczekujemy z niecierpliwością, jak ta historia będzie się rozwijać, trzymając popcorn w gotowości do emocjonujących wydarzeń!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kogo to interesuje? Post napisany ew. Dla siana fermentu, bo każdy widzi jak wyglada i czego brakuje. Śmiem twierdzić, ze jakiś rozżalony rodzic Chciał być kimś, a jeśli to prawda, to po treści ogłoszenia, wiem, ze szkoła rodziców dzieci ab Będzie dnem!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak, z tego co wiem co chwile są tam dziwne sytuacje, kwestia czasu kiedy będzie konieczność interwencji służby... oby to nie było za późno. Nie chciał bym naszej miejscowości widzieć w TVN
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Pomówienia w internecie również są objęte różnymi interwencjami!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zawsze się znajdzie taki TROLL, który obsmaruje anonimowo coś, co kuje go. Jest forum na Facebook, ale nie odważy się z imienia i nazwiska pisać. Jak tacy rodzice analfabeci odchodzą od szkoły, to raczej ulga dla szkoły nie strata. Jestem klientem tej szkoły, nic się nie dzieje co by wymagało jakichkolwiek interwencji! Przekaże dyrekcji o poście na tym forum, szkoła mocno tępi hejt, mam nadzieje ze dojedzie do trolla, który żyć, udaje mistrza na klawiaturze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy post dotyczy Szkoły Podstawowej A&B w Baninie?
Jeżeli tak, to jaki jest jest problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

post dotyczy school dream, która jest edukacja domowa. założył były rodzic aib i chyba chciał się rozlekamowac pod stara szkoła. bzdury nie dotyczą żadnej szkoły, ale post jest ukierunkowany na nowa szkole w chmurze to wszytko.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

koszta utrzymania domu (8 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu domu w Baninie, ale ciekawa jestem ile wynoszą opłaty m.in gaz, prąd,...

Rolnik bez litości (4 odpowiedzi)

Który tam taki mądry i już w sierpniu jedzie z "naturalnym" nawozem po polach? Oddychać się nie...

Hocki klocki (110 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?