Mateo - opinia (1) Profesjonalizm w najlepszym wydaniu. Leczenie prowadzone skrupulatnie i z... Mateo Katarzyna - opinia (1) Wspaniały , uśmiechniety a co najważniejsze profesjonalny zespół . Leczenie... Katarzyna Piotr Ł. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wizyt. Fachowa i rzetelna obsługa. Pani na... Piotr Ł.
Polecam (1) Panią doktora Gajewską polecam wszystkim mieszkańcom Gdyni. Bez wahania można... Jan Szybko i sprawnie (1) Potrzebowałam szybkiej wizyty ze względu na ostry ból i niedostępność mojego... klientka Polecam (1) Szczerze polecam. Od zawsze bałam się dentysty, więc omijałam gabinety... Maria Polecam (1) Super klinika :-) mila i profesjonalna obsluga, fajne, indywidualne podejscie... Marcin Leczenie całej rodziny (1) Szczerze polecam cały zespół lekarzy z Nowe Orłowo Dental Clinic. Z usług... Piotr Barański Pełen profesjonalizm (1) Bardzo nowoczesny gabinet. Sympatyczna i zyczliwa obsluga pacjenta.... Natalia Jankowska Pierwsze wrażenie super, obsługa bardzo miła, nowy sprzęt, ale.. (2) Poszłam tylko na czyszczenie , a wyszłam trochę zszokowana bo okazało się ,że... A Implanty (1) Zdecydowanie polecam, zabieg wszczepiania implantu całkowicie bezbolesny,... Klaudia Zdecydowanie polecam! (1) Pełen profesjonalizm. 2 zęby leczone kanałowe + usunięta 8. Jeszcze nigdy w... Olap Wizyta (1) Polecam. Nie bolało, króciutkie terminy (udało mi się zarejestrować na... Michał S Wizyta (1) Wszystko profesjonalnie i szybko . Do tego bezboleśnie dla mnie jak i dla... Rafał W. Pierwsza wizyta (1) Bardzo dobre wrażenie po pierwszej wizycie. Miła, kompetentna Pani Doktor,... Andrzej Serdecznie polecam (1) Polecam wszystkim wizytę w gabinecie Nowe Orłowo Dental Clinic. Pani Agata ma... Krzysztof Zdecydowanie polecam dr Pilipiec! (1) Miałam przyjemność być leczona w Nowe Orłowo Dental Clinic przez Doktor... Ania K. Super ! (1) Mialam wykonywany zabieg wszczepiania implantu . Wszystko przebieglo bardzo... ewelina polecam (1) Pełen profesjonalizm !! Gabinet na najwyższym poziomie , świetnie wyposażony... Kasia Leczenie w Nowe Orłowo Dental Clinic (1) Zdecydowanie polecam ! Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Wizyt było... Michał