Nowe miejsce, nowe życie, nowy cel.

Proszę by wszyscy którym zależy na losach ludzi zwłaszcza tych na poboczu, z PGRów, młodych komunistów, tych co nie zgadzają się z T. i polityką R. wsparli mnie tutaj na nowej platformie, takich co wspierali mnie, a nie atakowali jak Ż. i po ludzku mnie traktującej, życzliwie do człowieka nastawionej lukrecji, o zmianę tego świata. Szczególnie bliska mi atakowanej poniżej pasa była jej życzliwość, pogoda ducha i błyskotliwość umysłu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lukrecji, działaj. Dręczy, smagaj. Mnie nic do tego. Bzibziulku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ostatnie wici dla Są.ravena....
https://wiadomosci.wp.pl/ojciec-pawel-guzynski-wyjechal-z-polski-kilka-lat-za-granica-6479266007197313a

Jak wszyscy, sam oceniasz ryzyko. Ostatnio stałeś się jakoś zdziwiony-wystraszony.

Tia... teraz będzie odgrywał lolobrygidę, nie do zdobycia.
Hej tam, niech no Który podwiezie anonimowi paletę orzeszków i zimne piFko.
Tracimy Go...

jaq, daj się pobawić, w drodze wyjątku ;)
Obiecuję, że jutro odpuszczę i przez cały dzień ani pisnę.

Sz.ravenie, zgadza się, o ile dobrze zrozumiałem, r******ki, trzęsawki, wylew w W-wie dało się przeżyć bo tam trafiłem na ludzi m.in. czytajacych Pismo Św. i miłosiernych, poza graniem na pianinie. Wysłuchali człowieka w szoku, przeanalizowali, opieprzyli, postawili do pionu, przetrzymali u siebie na Nowy Rok. Gdybym mnie ta łaska nie spotkała po katakliźmie kulturowym i poznawczym w Gdańsku, a trafił z żalami do Internetu, albo prosto do domu w drugim końcu Polski to bym się nadawał do psychiatrowa albo do pochówku. I po to ludzie są potrzebni innym ludziom, żebyśmy się wszyscy nie pozabijali. Dobrzy ludzie, kombinujący jak koń pod górę.....

Ja już byłem takim misjonarzem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Look recjo, qaj to nie to samo co jaq.

https://youtu.be/eK4tQe22-hA

Wszystko się kiedyś kończy.
Nie jestem zachęcany do udziału w tym forum.
Komandos chce mnie wykluczyć? Bo A i R przyklasną temu?

Komandos. A Ty co pisales w wątku o Ujescisku. Rajdy po Polsce i duchowe trzesawki. Sorry, ale co Pan Jezus powiedział? Ślepy slepego będzie prowadził. Gimme a break, pal
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chwalić Boga! Nie zje octowego gluta i będzie żył.
Alleluja!
Oddalę się. Pozamiatać siebie z podłogi i zamrozić organ wiodący a odświeżyć organ zawiadujący :]
Spokojnego popołudnia :]

Sadyl nie jest zmienną, tylko stałą :]

Nie marynujcie czernidłaków. Są do bani. Marynata zabiła ich delikatny smak i zwiewną konsystencję. Zrobił się octowy glut :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

W ramach beztrosko i leciuchno?... proszę
Doktorze, dwa szwy bez znieczulenia i nowe oko ;)
mówing On :D

http://www.youtube.com/watch?v=nbhGbd_Kzkg

To już trzeci nick dziś?
Teraz będziesz jechać po mnie?
Pomaga? Jeśli tak to proszę.

Równanie jest proste .
Trzy zmienne: Rondel, Sadyl, Anonim.
Ilość permutacji, przyprawia mnie o dreszcz ;)

Podpadłam AdMisiom i wyżej "pensjonarskiej" szanownej, nie podskoczę :)

Kogo chcesz nabrać? Ile razy już kończyłeś nieodwołalnie?
Nie skończysz, bo wszędzie indziej już cię pogonili. Zostało ci tylko to Forum i na nim rondel, który cię jako jedyna jeszcze dopieszcza. Nie licząc przypadkowych nieorientaków ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Teraz dołączyła pensjonarka z sąsiedztwa, o kurczę, zrobi się tak leciuchno i beztrosko.....

Ależ właśnie kończę. I zostawiam sprawy ich własnemu biegowi.

do szuka...Łaziłem wczoraj, wyszły mi strony takie, że jak wnoszono jakieś wnioski, to ukazywała się cała treść korespondencji, nie pamiętam poprzez "forum" i wyszło mi na to, że wszystko będzie publiczne, a ja chciałem dołączyć opis historii, co się wydarzyło jak podobną sprawę olano. Telefon - chciałem się upewnić, że będzie do Administratora, a nie do jakiejś asystentki, mam niechęć do pokonywania kolejnych progów więc chciałem Info od kogoś kto pokonał tę drogę.

Inne tematy z forum

muza na dziś (779 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....