Meble kuchenne Miramar - na raty (1) Jestem pod wrażeniem profesjonalnej, miłej obsługi. Otrzymałem wyczerpujące... Jan Tarka Obsluga (1) Gdyby nie obsługa, można by polecić, ale czekanie 20, po czym dalej nikt nie... Ja Odradzam (1) Obsluga straszna !!!!!!!!!!!!# Problem z pokazaniem zapakowanego towaru przed... Karolina
Rewelacyjna obsługa (1) Jestem właśnie po wizycie w Gdyńskim OBI i serdecznie polecam to miejsce!... M. Opinia po modernizacji (1) Od czasu modernizacji wnętrza marketu ponownie zacząłem zaglądać do OBI w... Ted. Trzeba sprawdzać dokładnie ceny... (2) Wybrałem się dzisiaj po zakup do marketu Obi. Znalazłem produkt który... Rafał Pan Dyrektor jest DYREKTOREM i worków nie nosi (2) Właśnie wróciłam z zakupów w tym markecie. Kupiłam trzy 20-kilowe worki z... Wanda Hydraulika (2) Trochę wyobraźni przy metkowaniu złączek miedzianych. Połączenia lutowane... Sosiński Bogusław market obi (1) trochę się popsuło w sieci OBI , ale tak bywa nowe rządy, nowi ludzie, ale... były pracownik pracodawca (1) tak taka jest prawda, mało personelu nie pomaga w lepszej obsłudze klienta, a... jeden z nie wielu brak personelu (2) Wczoraj chciałam kupić parasol "Easy Sun".Nie mogłem uzyskać informacji o... Joanna uwagi na temat obsługi w supermarkecie (4) Wczoraj robiłem zakupy i nie mogłem się doczekać nikogo z obsługi.Dzisiaj... Antoni Puzia Hiperforum.pl (1) Dla Pracowników Super- oraz Hipermarketów. http://www.hiperforum.pl niki Pracownik (2) Jestem pracownikiem OBI i powiem tak, rzeczywiście jest za mało personel ale... pracownik brak zasinteresowania (1) Brak listw do paneli brak koncowek brak dobrej obsługi tak jak w c....... djmesiu KATARZYNA SOKOŁOWSKA - opinia (1) ZAKUPIŁAM W SKLEPIE LAMPKĘ NA BIURKO. NIESPRAWDZIŁKAM NA MIEJSCU CZY DZIAŁA,... KATARZYNA SOKOŁOWSKA