polecam wszystkim (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę. Po pierwsze świetna lokalizacja, przy PORD... ania Euro School (1) Mocną stroną szkoły są przede wszystkim jej kompetentni instruktorzy, a... Karolina SERDECZNIE POLECAM (1) Gorąco polecam ten ośrodek szkolenia kierowców. Czas spędzony czy to na... Tomasz Zawierucha
polecam (1) Profesjonalna i solidna firma. Dzięki nim zdałam za pierwszym razem!... Paula Genialnie! (1) Po złym nauczaniu w innym ośrodku szkolenia kierowców, udałem sie tutaj. Juz... Adam Palkowski Xyz - opinia (1) Bardzo miła i rzetelna kadra, posiadająca fachową wiedzę. Polecam serdecznie. Xyz Do przodu;) (1) Bardzo dobrze trafiłem, dobrze wytłumaczona cześć teoretyczna a po niej... Kubic@ zdecydowanie polecam (1) Właśnie zdałam we wtorek, za pierwszym razem. Kadra fachowo prowadząca... Marta POLECAM! (1) Świetnie przeprowadzony, bezstresowy kurs, instruktorzy dopasowujący się do... Martyna Polecam w 100% ! (1) Duże możliwości aranżacji godzin jazd, mili i dobrze szkolący instruktorzy!... Krzysztof M Polecam Polecam Polecam (1) Kurs przeprowadzony bezproblemowo, duże możliwości aranżacji godzin jazd.... Piotr Milena - opinia (1) Polecam usługi szkoły euroschool. Miła obsługa i nowoczesne wyposażenie... Milena Łukasz - opinia (1) Lajtowo zdane za 1 polecam ! Łukasz polecam (1) Naprawdę polecam tę szkołę, świetna kadra prowadząca zajęcia dydaktyczne, w... Agnieszka Serdecznie polecam (1) Osoba prowadząca kurs bardzo rzetelna, prowadzi kurs z głową. Cenowo bardzo... Filip Serdecznie polecam (1) Bardzo przyjazna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, zarówno z teorii jak... Jola POLECAM (1) Dzięki pomocy i pełnemu profesjonalizmowi zdałem egzamin za pierwszym razem,... Paweł Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu nauczania w szkółce. Pan od teorii mówił z... Natalia POLECAM (1) Polecam wszystkim .Ja nie robiłam w tym ośrodku prawa jazdy ale potrzebowałam... Anka Ok :)) (1) nie wykupiłem kursu w tej szkole, lecz korzystałem z możliwości wykupienia... mike