Polecam! (1) Profesjonalne podejście do każdego kursanta. Odbyłam w tej szkole kurs kat. B... Ania Pełny profesjonalizm. Szybko i tanio. Polecam. (1) Świetni instruktorzy, miła baz stresowa atmosfera. Jeździłem z Panią Aliną.... Roman Schroeder Polecam! (1) Zdecydowanie polecam, szybko i bardzo sprawnie. Robiłem kurs kat. B. Jazdy... Sokol371
polecam (1) Niestety nie robiłam kursu w tej szkole,gdyby tak było na pewno zdałabym... Ada Świetny ośrodek szkolenia kierowców:) (1) Zdecydowanie polecam wszystkim, którzy chcą w miły, profesjonalny, i tani... LiV Szybkie tanie prawko!!!!!!!!!!! (1) Ośrodek godny polecenia. Kadra profesjonalnie podchodzi do sprawy. Jeśli... Tomasz PRAWO JAZDY KAT. A - egzamin pozytywny za pierwszym razem (1) Witam :) Bardzo zachęcam do skorzystania z oferty ośrodka EURO SCHOOL. Super... Daniel Łaga Szczerze Polecam (1) Uczyłem się w tym ośrodku i naprawdę polecam wszystkim, przede wszystkim nie... Krzysiek Polecam ! :) (1) Przed samym egzaminem wykupiłam sobie tam 3h.. i szczerze mogę powiedzieć ze... Dominika Polecam (1) Polecam ten osrodek,miałam jazdy z Pania Alina,miła i kompetentna osoba :)... paula2411 Polecam (1) Witam polecam ten ośrodek. Zajęcia z teorii bardzo fajnie prowadzone, jak i... Karolina polecam (1) miła kadra, super instruktorzy. jako zielony za kółkiem zdałem za drugim... margiz Godna Polecenia (1) Świetny ośrodek, możliwość płatności w ratach, bardzo dobra cena. Wykładowca... Kasia Prawo jazdy (1) Bardzo dobry osrodek , swietnie przygotowuje teoretycznie jak i praktycznie ,... Krystian