Kurs kat. B (1) Bardzo dobre prowadzenie zajęć teoretycznych jak i praktycznych. Elastyczność... K.B ok! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdaÂłam za pierwszym razem. Co prawda kurs... zadowolona Goraco polecam!! (1) Polecam goraco ta szkole!! Obsluga super!! Teoria szybko i sprawnie... Sylwia
Szczerze Plecam!! (1) Zakupilem 2 godz. jazd doszkalajaczych ,pani instruktr Alina jest bardzo miła... Cezary Gorąco polecam! (1) Nic innego napisać nie mogę, jak tylko polecić tą super szkolę! :-) Bardzo... Joanna POLECAM (1) TEORIA: z Panem Bogusławem, a także szkolenie z ratownikiem były na bardzo... Patryk Kurek Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Obsługa bardzo miła i przyjemna. Daję... Patrycja Polecaaam:) (1) Bardzo polecam ten ośrodek,miła atmosfera i przy tym dobre... Kryspin Zdecydowanie na TAK :) (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu. Cześć teoretyczna z Panem Bogusławem była... Andrea Godna polecenia - szybko, tanio i sprawnie! (1) Skorzystałem z kursu jazdy na kat. B w tejże szkolę i złego słowa nie mogę... TK Super szkoła. Polecam! (1) Bardzo miła obsługa, pani w biurze jak i instruktorzy. Zajęcia teoretyczne... Arek Świetnie (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu, atrakcyjna cena i miła obsługa. Jako że... Przemek Euro School - niskie ceny i wykwalifikowana kadra (1) Kupiłam kurs na gruponie i się opłaciło. Szybko, sprawnie i w bardzo... Aneta uczen - opinia (1) Polecam! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. Materiały... uczen Gorąco polecam (1) Jeśli zastanawiacie się jaką wybrać szkołę, to radzę Wam wybrać EuroSchool.... Paweł Polecam!!! (1) Polecam tę szkołę z czystym sumieniem! Wykłady prowadzone w profesjonalny... Monika Szkoła naprawdę warta polecenia (1) Szkoła posiada same plusy. Wykładowca części teoretycznej naprawdę wszystko... Kasia Super (1) Polecam :) egzamin zdany za drugim razem ( pierwszy raz nie zdalem z własnej... Kamil K szkoła warta polecenia:) (1) Wyjątkowa atmosfera i profesjonalne podejście.Miałam przyjemność jeździć z P.... kaska Polecam! (1) Polecam Euro School wszystkim! Miła atmosfera i wysoki poziom nauczania.... Ania