Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Super szkoła (1) Godny polecenia ośrodek. Bardzo duży wkład pracy, poświęcenie, pełny... Paweł Karolczak instruktor Łukasz-pełen profesomnalizm i niesamowita cierpliwość (1) Do szkoły zapisałam się pełna obaw gdyż nie byłam orłem w tych sprawach i o... Agnieszka Szczerze polecam (1) Nie kończyłam tam kursu, bo prawo jazdy robiłam już ładnych parę lat temu,... Kasia
Michał - opinia (1) to juz mój drugi kurs ze względu na pewne sytuacje które wystąpiły w moim... Michał Polecam! (1) Ogólne wrażenie bardzo na plus. Szczerze polecam jazdy dodatkowe z Łukaszem.... Marcin super szkoła (1) gorąco polecam, dobry poziom prowadzenuia wykładów, przystępne przekazywanie... l.power OSK Morena (1) Sczerze polecam OSK Morena, a zwłaszcza wykładowcę i instruktora jazdy... Agnieszka N. Ośrodek Szkolenia Kierowców 'MORENA Kasia Z. (1) Szczerze polecam ! Sympatyczna atmosfera, super instruktorzy Łukasz, Darek... Kasia Z. Ania (1) Szkoła godna polecenia!!! Pełen profesjonalizm. Wykłady prowadzi świetny... Ania Agnieszka - opinia (1) Nauka teoretyczna to nie bylo dla mnie a jazda ok polecam P. Dariusza .J jak... Agnieszka !!! (1) Bardzo dziekuje p.Darkowi- instruktor niesamowicie spokojny, a przede... małgorzaTTa Rybak - opinia (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo ciekawie przez doświadczonego... Rybak Beata - opinia (1) Zaczęłam kurs w osrodku Poldek.Po niezdanym egzaminie trafiłam na p.DARIUSZA... Beata Wielkie zdziwienie!!! (1) Na egzaminach zdajemy na Grande Punto, a szkoła na Morenie ich nie posiada,... Adam Polecam !!! (1) Darek J. to wyśmienity instruktor przed egzaminem po ponad półrocznej... Jasiu