Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Wszystkim polecam osk Morena :) (1) Bardzo polecam osk Morena. Zdałam za pierwszym razem. Jeśli ktoś potrzebuje... Karina Polecam (1) Polecam wszystkim tę szkołę, teoria nauczana w małych grupach, co... J.G. super szkola !!!!! (1) Polecam ta szkole !!!! Zajecia teoretyczne w malej grupce super wykladowca... Aaaadunia
Szkoła najlepsza (1) Zdałam za 1 razem super ekipa , Pozdrowienia są cierpliwi bardzo cierpliwi i... Justynka Najlepsza Szkoła (2) Najlepsza Szkoła na świecie, lepszej nigdzie nie znajdziecie;) Polecam!!!;) M.D polecam (1) Zajęcia teoretyczne odbywają się w małych grupach co zwiększa komfort nauki.... es Polecam z całego serca :-)))) (1) Po prostu Najlepsi - Polecam :-!!!!!! ZUZA Gorąco polecam!!! (1) Bardzo się ciesze, że zapisałem się na kurs do OSK MORENA, ponieważ zdałem... Piotrek Osk Morena są Najlepsi w mieście :-))))))))) (1) Szkoła z tradycjami fachowe i umiejętne przekazywanie wiedzy spowodowało... Krzysiek Zawiślinski Łukasz- najlepszy instruktor! (1) Polecam szkołę jazdy MORENA a zwłaszcza Łukasza, który bezstresowo nauczy... Gosia było ok (1) Jestem zadowolony z kursu na prawo jazdy.Jeżdziłem z Mateuszem który naprawdę... olek przyjazna atmosfera, rzetelni nauczyciele (1) Przyjazna atmosfera, polecam monika szczerze polecam ! (1) Dobra, sprawdzona i warta polecenia Szkoła Nauki Jazdy OSK Morena. Fachowa i... Paula Polecam!!! (1) Łukasz!!! Najlepszy instruktor!!! Natalia polecam (1) Ukończyłem kurs ,wszystko było ok, przyjemna atmosfera.Należy podkreślić... adam Daniel - opinia (1) Witam , jestem tuż przed egzaminami.Miałem przyjemność jazdy z Panią Wiesławą... Daniel Bardzo dobra szkoła (1) Miła fachowa obsługa - cierpliyi instruktor Łukasz - z całego serca polecam... Justyna Z. polecam (1) Chciałem się pochwalić ze zdałem egzamin na prawo jazdy, za pierwszym razem,... zbyszek POLECAM ! (1) Ja również miałam jazdy z Łukaszem. Bardzo polecam :) Atmosfera bardzo... Angelika Nauka bez stresu (1) Zajęcia z panem Łukaszem oceniam bardzo wysoko, najważniejsza dla mnie jest... Ania