OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Kat A (1) Zapisałem się do Oliwki, z polecenia znajomego i nie zawiodłem się.... Piotr Gorąco Polecam OSK Oliwka (1) Dla naszych kursantów, zdany egzamin to formalność-tak brzmi motto Oliwki i... Jacek Świetne szkolenie, polecam! (1) Ośrodek prowadzony bardzo miło, instruktorzy rozumieją kursantów i... Andrzej
Gorąco polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić OSK Oliwka wszystkim którzy chcą naprawdę... Justyna Polecam (1) OSK Oliwka to bardzo rozsądny wybór. Zajęcia teoretyczne przeprowadzone są... Prezes Polecam (1) Jestem w pełni zadowolona z usług Oliwki i polecam ją wszystkim kandydatom na... kasiu POLECAM :) (1) Chciałabym polecić bardzo szkołę OSK Oliwka !!! Rewelacyjna atmosfera ;) Już... Dominika ;) Naprawdę warto ! (2) Ośrodek godny polecenia. Nie ma żadnej rzeczy do której można by się... Paweł Najlepsi! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem egzamin, wszystko dzięki Oliwce i Panu... Julka Najlepiej! (1) Kurs w Oliwce polecili mi znajomi i to był strzał w dziesiątkę! Zajęcia... Magda Kategoria A1 (1) W "Oliwce" robiłam kurs A1 i B. Własnie zdałam egzamin praktyczny... Ewelina przez nich ZDALEM! (1) walke z prawkiem zaczalem w 2010 po 4 nieudanyh probach z rzedu. odpuscilem... mike super szkoła (1) Ciekawe zajęcia teoretyczne . Panuje miła atmosfera , instruktorzy są bardzo... Kuba POLECAM! (1) Polecam wszystkim osrodek szkolenia na kierowce Oliwke :) dzis wlasnie zdalam... Mama:) Polecam każdemu (1) Obsługa jak i poziom nauczania bez zarzutów, wyposazenie całkowite jakie jest... Patrycja Dobrze jest :-) (1) W końcu zebrałem się, aby oddać cesarzowi, co cesarskie, a Oliwce, co... Slawomir LAW L. Piotr - opinia (1) Profesjonalni i bardzo sympatyczni instruktorzy, szczególnie pan Robert i pan... Piotr szczerze polecam (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Jazdy z Marcinem... Natalia Polecam Oliwke ;-) (1) dot. kat. B Zalety: profesjonalizm, elestycznosc, miła atmosfera. Bardzo... K.K. Kat. B - polecam w 100% (1) Oliwke wybralam ze wzgledu na lokalizacje w Oliwe, ale okazalo sie, ze to nie... Ania K.