OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Polecam! (1) Polecam gorąco - od wykładów (przekazywana wiedza nie jest książkowa, a... Aga POLECAM OLIWKE- A W SZCZEGÓLNOŚCI INSTRUKTORA MARCINA!!! :) (1) Bardzo polecam-moją naukę z Oliwką wspominam bardzo miło!Marcin- instruktor... Ola D. POLECAM OLIWKĘ!!!! (1) Bardzo polecam wszystkim osobą, które mają zamiar szybko zdać egzamin na... Aśka
Wyższa Szkoła Jazdy Oliwka (1) Przede wszystkim przyjazna atmosfera, dzięki której zestresowany i... MMK Anna - opinia (1) Ogólnie wszystko ok .Najsympatyczniejszy Pan Piotr którego wszystkim... Anna polecam OLIWKĘ i najcierpliwszego instruktora Pana Piotra C. ! (3) Myślę, że Oliwka jest jedną z najlepszych szkół nauki jazdy. Wcześniej przed... Gosia super (1) bardzo polecam Olwke - przede wszystkim dlatego ze ucza skutecznie i... Jan Od zera do Easy Rider'a ;) (2) Przed pójściem na kurs nigdy nawet nie siedziałam na motocyklu. Egzamin... Hania Pełen profesjonalizm, przyjazna atmosfera, elastyczność zajęć. (1) Do mocnych stron OSK Oliwka należy profesjonalna i pomocna kadra, lokalizacja... Aneta S. Kat c (2) W oliwce pracują sami mili ludzie z którymi można wszystko załatwić;), są to... Bart POLECAM (1) Oceny mówią same za siebie wszystkim znajomym polecam Oliwkę, kapitalny... SZAbek DOBRZE UCZĄ (2) Warto u wszystkich instruktorów spróbować pojeździć. Każdy miał rzeczowe... marlag Warto tu się uczyć. (2) Ośrodek Oliwka to bardzo profesjonalna i solidna firma. Miła i sympatyczna... Paweł Szkoła godna polecenia!!! (2) Bardzo mocno polecam OSK Oliwka. Profesjonalna i wykwalifikowana kadra.... Michał *POLECAM !!* (1) Szkoła godna polecenia, swobodna atmosfera, pozwalająca na naukę jazdy i... Domi polecam (1) polecam wszystkim ktorzy chca nauczyc sie jezdzic na motocyklu i zdac za... Weroch POLECAM :) (1) Wynik POZYTYWNY za pierwszym razem!!! Szkoła godna polecenia, elastyczne... Katarzyna Rz. Polecam !!! PROFESJONALIŚCI! (1) Naukę zaczęłam w OSK Efekt na zaspie natomiast 3 razy nie zdałam egzaminu... Magda Kategoria A (1) Witam, Chciałbym podziękować za kurs na kategorie A i pogratulować... Piotr Polecam (1) Miła atmosfera, elastyczne godziny i cierpliwi instruktorzy. Wszystko od... Ann