OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Bardzo dobrze uczą i skutecznie zwalczają złe nawyki. (2) Polecam. Bumer ok (1) ogolnie okej, ale szkoda ze prowadzacy zajecia nie zaczyna od podstaw tylko... marii Świetna szkółka :) (1) Na prawdę polecam wszystkim tą szkółkę :D dzięki ich naukom i własnemu... Mateusz Ejankowski
POLECAM!!!! (1) Chciałabym podziękować p. Marcinowi za cierpliwość i cenne wskazówki jest... Izabela B. Gorąco polecam (1) Bardzo dobra szkoła, mili instruktorzy, egzamin zdałem za pierwszym razem. RPG Gorąco polecam. (1) Zdałam egzamin za 2 razem, tylko z własnej głupoty. Jeździłam z Panem Piotrem... Ania Egzzamin zdany za pierwszym razem (1) Pomimo tego, iż byłem przekonany że kiepski ze mnie materiał na kierowcę- w... Adrian Kat A... Zdałem przy pierwszym podejściu (1) Dziękuję Jurkowi i Robertowi za ich profesjonalizm i ludzki stosunek do... Mariusz G. GORĄCO POLECAM!!!! (1) Polecam gorąco Ośrodek Oliwka!! Dzięki profesjonalizmowi pana Roberta oraz... Piotr Sz. Polecam! (1) Zdecydowanie polecam! Zdałem za pierwszym razem bez jakichkolwiek problemów!... Mateusz W. POLECAM !!! (1) wlaśnie zdalem egzamin kat.A za pierwszym razem !!! Chłopaki z Oliwki... Wojtas Nie mogę zrobić nic innego jak tylko (1) polecić z pełną świadomością ten ośrodek szkolenia oraz pracującą w nim... Wojtek Grażyna Michałek - opinia (1) Jestem absolwentką, zdałam za pierwszym razem. To dzięki p. Jurkowi, to on... Grażyna Michałek Wszystkim polecam Oliwkę :) (1) Atmosfera pełna życzliwości, bardzo przyjaźni, mili ludzie. Kadra... Aleksandra niespełnione oczekiwania (1) zachęcony pozytywnymi komentarzami postanowiłem zapisać się na kurs kategorii... zdający Świetna atmosfera i wysoki poziom nauczania ;) (1) Dziś zdalem prawko za pierwszym podejsciem ! ;) Sam w to nie wierzylem.... Radek T. kurs na kat.A (1) teoretyczne przygotowanie do egzaminu bez najmniejszych zastrzeżeń,... Bartek Kat. A i B zdana za pierwszym razem. (1) Rodzinny klimacik. Nie jeździ się tam gdzie instruktor ma sprawę do... Marek M. POLECAM (1) Bardzo polecam Oliwkę!!!!, Mają wspaniałych instruktorów którzy... Mateusz K. Profesjonalnie i z poczuciem humoru :) (1) Gorąco polecam Oliwkę!! Profesjonalne szkolenie zarówno teoretyczne jak i... Ania B.