OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

tanio, blisko i wszystko ;) (1) Fantastyczny kurs. Jazdy w bardzo miłej atmosferze. Osobiście polecam... Dżasta POLECAM (1) w podbramkowej sytuacji, tuż przed egzaminem praktycznym szukalam osrodka w... asia xxx Polecam wszytskim! (1) Świetnie wyszkoleni instruktorzy, którzy chcą przekazać praktyczną wiedzę... Michał
polecam (1) Polecam Oliwkę. Na zajęciach panuje bardzo miła atmosfera. Jestem wdzięczna... Alicja Rewelacyjny OSK!!! (1) Witam, wczoraj za pierwszym podejściem zaliczyłem egzamin praktyczny!... Marek Polecam wszystkim (1) Z polecenia od zadowolonych znajomych zapisałam się na kurs kat. A , jazdy... Agnieszka Najlepszy OSK w Trójmieście! (1) Zapisując się na kurs kategorii A nie miałem nigdy styczności z motocyklem.... Marcin Rewelacja !!! (1) Najlepszy Ośrodek w 3-mieście ! Polecam Wszystkim ! Egzamin zdany za... Maciek KASIA - opinia (1) GORĄCO POLECAM OLIWKE!! NAJLEPSI INSTRUKTORZY W TROJMIESCIE!!!! SZCZEGÓLNE... KASIA Świetne podejście do kursantów :D (1) Zaczynając kurs byłam totalnym laikiem - i z zakresu jazdy/motoryzacji, jak i... Lena Polecam! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Bardzo dobre przygotowanie, a jazdy... M. OSK OLIWKA (1) Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki bardzo dobremu przygotowaniu.... Bartek Gorąco polecam (1) Super atmosfera, a przy tym bardzo kompetentni i fachowi instruktorzy. W... tomi Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, że wybrałam Oliwkę. Dzięki ich cierpliwości,... Marzena gorąco polecam! (1) Z kursem prawa jazdy miałam już do czynienia parę lat temu w innym mieście.... net Najlepsza Szkoła w Trójmieście (1) Z motorem pierwszy raz zetknęłam się na kursie. Naukę jazdy zaczęłam od... agata Kat A! Świetni nauczyciele jazdy na motocyklu!! (1) Polecam Oliwke, w moim przypadku na kategorie A. Pan Robert i Jurek-... Grzegorz POLECAM - KAT A !!! (1) Super szkola. Ogormny, przestrzenny placyk. Kilka motocykli - mozna na kazdym... Piotr Polecam kat. A -> szybko i w miłej atmosferze (1) Świetnie wyszkoleni i z długim stażem motocyklowym instruktorzy, uczący... Kamil Szybko, sprawnie solidnie (1) Kat. A kurs szybki, nie było problemów z terminami jazd, zdane za pierwszym... Tomasz