OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Pozytywnie (1) Pozytywnie Asia POlecam!!! (1) Czytając forum podchodziłem troszke sceptycznie, jednak musze stwierdzić ze... ja NAJLEPSZE OSK!!! (1) Swietne OSK, zajecia teoretyczne prowadzone przez P. Jurka byly bardzo... Maciej Kranz
Polecam ten OSK (1) Miła atmosfera, wspaniała kadra.Jeździłem z dwoma p. Bartkiem, instruktorami... Bartek Oliwka najlepszy OSK :) - nie będziecie żałować ani złotówki!! (1) Lepszej szkoły nie ma, uwierzcie. Zacznę od tego, że kurs przebiegł szybko i... Madzia Zdecydowanie polecam! (1) Świetna szkoła! Zajęcia z teorii z p. Jerzym były prowadzone ciekawie, z... Paweł Maciejewski Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)))))) (1) Normalnie same the besciaki.Tak powaznie to prowadze pojazdy mechaniczne już... Marek Gosieniecki :) (1) przyłączam się do wszystkich pozytywnych opinii:) Oliwka to naprawdę super... szczęśliwa:) Świetna szkoła! (1) Przyznam, że zostałem pozytywnie zaskoczony. Chłopaki naprawdę poważnie... Piotr Kątnik Spokój Pana Jurka (1) W moim przypadku mowa o kursie na kat. A. Uczył mnie teorii i praktyki Pan... Piotr Sz. Kurs KAT. A w Oliwce (1) Jako jedna z osób, która ukończyła kurs w ,,Oliwce" chcialabym polecić innym... ELA Ania - opinia (1) Bardzo fajna szkoła nauki jazdy, polecam wszystkim, szybki i skuteczny kurs,... Ania ZDAŁAM,ZDAŁAM,ZDAŁAM,ZDAŁAM !!! (1) Polecam wszystkim Oliwke!! Teoria z Panem Jurkiem to czysta... Ola Teoija praktyka egzamin prawko :) (1) Przybyłem, nauczyłem się zdałem za pierwszym razem! Tak jest właśnie w... Kaftan Profesjonalnie i przyjemnie! (1) Panowie wyszkolili mnie od zerowego w zasadzie poziomu umiejętności do... Maciej W końcu się udało!!!:) (1) Chciałabym b. mocno podziękować instruktorom z OSK Oliwka za przygotowanie... Agnieszka Swietna szkola, najlepsza kadra! (1) Wlasnie zdalam i jeszcze nie moge w to uwierzyc! Przed moja przygoda z Oliwka... Agnieszka S. ;) (1) Realizacja długoletniego marzenia o siedzxeniu za kolkiem jest niewiarygodna... Urszula Wielkie podziękowania dla Piotrka!!!! (1) Chciałam przede wszystkim podziękować Piotrkowi za to ,że dzięki niemu... KLAUDIA Zaufana szkoła, rzetelni instruktorzy (1) Dziękuję za wspólną współpracę, która doprowadziła mnie do zdanego egzaminu... Nikolajus Gedanensis