OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Zdać za pierwszym razem to nie mit! (1) Jestem już kierowcą, dziś na elektronicznym portalu urzędu uzyskałem... Michał B. MEGA SZKOŁA (1) Co prawda zdałem za 3 razem, aczkolwiek wiadomo jak to jest chce się coś... Andrzej Dziękuję Oliwce i gorąco polecam (1) O godzinach wyjeżdżonych w Oliwce z Panem Robertem mogę wypowiadać się w... Agata
Dzięki mistrzowskiej Oliwce 27.08. egzamin kat. B zdany za pierwszym razem!!! (1) Wszystkim przyszłym kierowcom zdecydowanie polecam OSK OLIWKĘ. Pracujący tam... Alicja G. beata - opinia (1) 29 lipca zdalam.Egzaminator powiedzial gratuluje instruktora wiec komu naleza... beata OLIWKA...to jest to (1) Witam! Najleszy OSK w trojmiescie. Dzisiaj zdalem egzamin teoretyczny i... K.J. absolwent - opinia (1) Polecam jak najbardziej Olivke. Pomimo tego że miałam u nich tylko jazdy... absolwent Na gorąco! (1) Witam! Właśnie dzisiaj zdałem examin z prawka (za pierwszym razem), no ale... Paweł K. Polecam!!! (1) Chciałam serdecznie podziękować całemu zespołowi OSK Oliwka i zachęcić... Joanna Sikora Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Kocham Was wszystkich w tym ośrodku ! A szczególnie kocham Piotrka, dzięki... Marta Bellwon Rewelacja! (1) Po nauce w tej szkółce (u pana Piotra) już rok jeżdżę samochodem, niczego się... Jagoda POLECAM !!!!! (1) Instruktorzy ekstra ! bardzo mili, wszystko tłumacza bardzo dobrze ! znają... Kuba WARTO TAM SIE UCZYĆ !!!!!! (1) POLECAM GORĄCO TEN OŚRODEK SZKOLENIA :) 5 CZERWCA ZDAŁAM EGZAMIN-ZA PIERWSZYM... JOANNA BORKOWSKA Polecam Oliwkę! (1) Poszukującym szkoły jazdy polecam Oliwkę! Zdałam dziś egzamin za pierwszym... Ewa GORĄCO PLECAM NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW! ! ! ! (1) Co tu dużo pisać. Zdałam Prawko za pierwszym razem bez najmniejszych... Beata Łyska Gorąco polecam!!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, na automacie. Kiedyś już przeszłam kurs, w... Kasia R P O L E C A M (1) Pozytywnie oceniam kurs! Zdałem oba egzaminy za pierwszym razem, także polecam! Adam Wodkowski polecam (1) prawo jazdy kat A, zdalem za pierwszym razem, kurs przebiegl szybko i... Tomasz F Polecam! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, świetne przygotowanie, zarówno jeśli chodzi... Maciej L. Debesciaki (1) Witam! Wreszcie zdalem prawko!Za 3 razem,z mojej winy ,na automacie.Polecam... Tomek Kranz