OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Opinia, jak to bywa po kursie... (1) Zacznijmy od zajęć teoretycznych. Zwykle, jak to bywa w PL na wykładach,... Adwin Podziękowania (1) Prawo jazdy zrobiłam 18 lat temu.Skutecznie zniechęcona przez męża nie... Grażyna Rucińska Zdać za pierwszym razem to nie mit! (1) Jestem już kierowcą, dziś na elektronicznym portalu urzędu uzyskałem... Michał B.
MEGA SZKOŁA (1) Co prawda zdałem za 3 razem, aczkolwiek wiadomo jak to jest chce się coś... Andrzej Dziękuję Oliwce i gorąco polecam (1) O godzinach wyjeżdżonych w Oliwce z Panem Robertem mogę wypowiadać się w... Agata Dzięki mistrzowskiej Oliwce 27.08. egzamin kat. B zdany za pierwszym razem!!! (1) Wszystkim przyszłym kierowcom zdecydowanie polecam OSK OLIWKĘ. Pracujący tam... Alicja G. beata - opinia (1) 29 lipca zdalam.Egzaminator powiedzial gratuluje instruktora wiec komu naleza... beata OLIWKA...to jest to (1) Witam! Najleszy OSK w trojmiescie. Dzisiaj zdalem egzamin teoretyczny i... K.J. absolwent - opinia (1) Polecam jak najbardziej Olivke. Pomimo tego że miałam u nich tylko jazdy... absolwent Na gorąco! (1) Witam! Właśnie dzisiaj zdałem examin z prawka (za pierwszym razem), no ale... Paweł K. Polecam!!! (1) Chciałam serdecznie podziękować całemu zespołowi OSK Oliwka i zachęcić... Joanna Sikora Najlepsza szkoła w trójmieście! (1) Kocham Was wszystkich w tym ośrodku ! A szczególnie kocham Piotrka, dzięki... Marta Bellwon Rewelacja! (1) Po nauce w tej szkółce (u pana Piotra) już rok jeżdżę samochodem, niczego się... Jagoda POLECAM !!!!! (1) Instruktorzy ekstra ! bardzo mili, wszystko tłumacza bardzo dobrze ! znają... Kuba WARTO TAM SIE UCZYĆ !!!!!! (1) POLECAM GORĄCO TEN OŚRODEK SZKOLENIA :) 5 CZERWCA ZDAŁAM EGZAMIN-ZA PIERWSZYM... JOANNA BORKOWSKA Polecam Oliwkę! (1) Poszukującym szkoły jazdy polecam Oliwkę! Zdałam dziś egzamin za pierwszym... Ewa GORĄCO PLECAM NAJLEPSZY OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW! ! ! ! (1) Co tu dużo pisać. Zdałam Prawko za pierwszym razem bez najmniejszych... Beata Łyska Gorąco polecam!!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem, na automacie. Kiedyś już przeszłam kurs, w... Kasia R P O L E C A M (1) Pozytywnie oceniam kurs! Zdałem oba egzaminy za pierwszym razem, także polecam! Adam Wodkowski polecam (1) prawo jazdy kat A, zdalem za pierwszym razem, kurs przebiegl szybko i... Tomasz F