OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

bardzo gorąco polecam!!! (1) Bardzo serdecznie chciałabym podziękować Najwspanialszemu Instruktorowi... Helcia Profesjonalna szkoła (1) Wita, szkoła jest fantastyczna. Zdałam za 1 razem . Zajęcia nie są nudne a... Miriam Hraish jak dla mnie to super:) (1) Kurs zaczęłam we wrześniu 2008 a skończyłam (razem z jazdami) w grudniu,więc... Natalia
Gorąco polecam !!! (1) Jestem zachwycony poziomem nauki w tej szkole, instruktorzy są po prostu... Artur motor tylko z Oliwką (szukam Oliwii :) ) (1) Witam, co prawda kurs robiłem w zeszłym roku - na koniec sezonu, ale... Kuba Podziękowania ! (1) Wkrótce po wielu próbach otrzymam prawo jazdy. W dużej części zawdzięczam to... IK. Witam Wszystkich ;) (1) Robiłam kurs w wakacje i powiem Wam, że to najlepsza szkoła w trójmieście... Izka:) Najlepsza w Gdańsku!!! (1) Polecam wszystkim chcącym nauczyć się jazdy samochodem i odpowiedzialności na... Bartek Dudzik Bardzo gorąco polecam (2) Na początek odniosę się do poszczególnych kryteriów oceny. Obsługa klienta: W... Cezar Jak w poprzedniej wiadomości (1) No to dalej. Czas trwania kursu: Tempo jest dostosowane do Twoich potrzeb.... Cezar Gorąco polecam (1) Napewno najlepsza szkola jazdy w 3miescie ! Sczegolne podziekowania kieruje... sikor :) (1) Chciałabym podziękować Panu Piotrkowi za profesjonalizm i zaangażowanie z... Kasia Polecam i dziękuję! (1) kurs: kategoria A i B. Obie zdane za pierwszym razem! Instruktorzy super,... maja :) (1) fajny ośrodek, miła atmosfera, najlepszy instruktor - oczywiście Piotrek:)... Karola POLECAM (1) Szybko, sprawnie i solidnie. Kurs na prawo jazdy kategorii A. Przed... Grzegorz Włodarczyk Najlepszy ośrodek w 3mieście ! (2) Dwukrotny absolwent A i B poleca niewątpliwie (po rozmowach ze znajomymi z... Kuba Najlepsza w Gdansku OLIWKA !!! (1) HURA!!!Wczoraj zdalam egzamin i na dodatek u Pani Gabrieli,super Babka.A co... Sara Blaszkowska :) (1) Gorąco polecam. Mili instruktorzy. Wspaniała atmosfera:) pozdrowienia dla... Dominika godna POLECENIA Oliwka :) (1) Kat. B, zdane za 2 razem Teoria: p. Jerzy. Świetnie przedstawiał teorię,... milka WYYYYYYYPAAAAAAASS;D (1) Bardzo gorąco polecam Olivkę. Egzamin zdałem za drugim razem, ale tylko i... Adam Bruździak