OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

Elegancja francja za 1 razem :) (1) Szybko, sprawnie, bezproblemowo i w ogóle "wow"! ;) Calosc - od poczatku... Ula DZIĘKUJE I POLECAM !!!!! (1) P.Piotrze DZIĘKUJE !!!! Właśnie dziś zdałam egzamin :)) Choć nie za pierwszym... Justyna Zdecydowanie P O L E C A M ! :) (1) Miło, szybko, przyjemnie i profesjonalnie. Z umawianiem się na jazdy nie ma... Marcin C.
Jan P. - opinia (1) Miło i profesjonalnie. Dwa lata temu, po kursie w "Oliwce" zdałem egzamin za... Jan P. Polecam!!! (1) Polecam Oliwkę jak najbardziej. Starajcie się utrzymać jednego instruktora... Ewelina Zdałam za pierwszym razem (1) Kochana Olivko dzisiaj mialam egzamin na kat B. i zdałam bez problemu dla... Justyna Zdanowska Profesjonalizm w każdym calu (1) Ogromne podziękowania dla Pana Jerzego, Pana Roberta, a w szczególności dla... Agnieszka P. Gosia - opinia (1) Każdy tu prawie wychwala pana Piotrka. Ja w Oliwce jeździłam z trzema... Gosia opina (1) Pani Basiu niech Pani nie kadzi są dużo lepsi,jak Pan Łukasz,Antoni uczą... Łukasz gorąco polecam... (1) ...wszystkim, którzy boją się egzaminu na tyle, by pójść z własnej woli do... Basia Pawłowska dobra szkoła (1) bardzo dobrzy i doświadczeni instruktorzy. Na prawde uczysz sie jezdzic i... Łukasz Podziękowania - egzamin zdany za 1 razem:)))) (2) Dziś, w dniu, w którym skończyłam już moją przygodę z Oliwką, pragnę... Katarzyna Łukasik Za 1 Razem :) (1) 12.06.2008r. miałem egzamin i jak wiadomo zdałem. Chciałem podziękować... Marcin O. ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Rewelacyjni ludzie, zdecydowałam się na nauke w tym ośrodku, ponieważ moj... Joanna Detmer :) Opinia (1) Szczerze zachęcam do zapisania się na kurs prawa jazdy.Konkretne podejście do... Tomasz Tłuszczak Wielki Pozytyw (1) Nie ma się co rozpisywać. Teoria, w tym ośrodku jest rewelacyjną sprawą,... Sebastian Wodkowski `Oliwka` wymiata ;D (1) Polecam wszystkim ;D. Przemiła atmosfera, wyrozumiali instruktorzy i zdany... Agnieszka G. zdałem (1) zdałem,zdałem i zdałem za pierwszym razem.torturował mnie p.Robert :).powiem... kawasaki zx6r NAJLEPSZA NAUKA JAZDY ! ! ! (1) SUPER Lka kUBA Zdałem za pierwszym razem :) (1) Polecam wszystkim ten ośrodek!! Profesjonalne podejscie do sprawy i miła... Ciesielski Michał