OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

A mnie te dobre opinie nie dziwią;) (1) Kurs teoretyczny i praktyczny świetnie przygotowany. Sporo się nauczyłam, za... Ola B. jestem ździwiona tak dobrych opinii (2) Z mojego doświadczenia wnioskuje, iż opinie w internecie to nie wszystko, nie... byla kursantka dobry instruktor (1) Pan Antoni to wspanily instruktor zyczliwy
Polecam !! (1) Współpraca z Oliwką to sama przyjemność, instruktorzy naprawdę troszczą się i... Emilia Gorąco polecam! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Kurs upłynął w bardzo miłej... Marta Iwonka - opinia (1) Zdalam za pierwszym razez! Ale tak by nie bylo gdyby nie kilku intruktorow w... Iwonka Polecam !!! (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem po dwóch latach przerwy po oblanym... Magdalena W. super instruktor (1) Dziękuję za przydzielenie wspaniałego instruktora pana Antoniego (super... Karolina hura (1) Zanim zaczęłam kurs nigdy nie siedziałam za kierownicą. Pełna obaw, że nie... Agata Maja - opinia (1) Fachowość, wiarygodność i skuteczność. Instruktorzy o wysokiej kulturze... Maja Gorąco Polecam!! Doskonały ośrodek szkolenia przyszłych kierowców. (1) Witam! Na początek chciałbym napisać, że w tym ośrodku nauczyłem się... Marcin Cz. Super instruktorzy + super ośrodek = super kurs!! (1) Hahaha Chochlik to prawdziwy chochlik, co się dorwał do klawiatury i... Łukasz Jasiński-Kohnke (student ŁATWO, SZYBKO I PRZYJEMNIE (1) No cóż, zdany egzamin za pierwszym razem bez żadnego kłopotu, mówi sam za... justyna Żenada ! (2) OSK Oliwka to chyba jeden z najsłabszych ośrodków w Trójmieście. Brak... chochlik Agnieszka - opinia (1) Bardzo polecam Oliwke :) Egzamin zdałam za drugim razem, ale to kwestia... Agnieszka W oczekiwaniu na odbiór prawa jazdy :) - opinia (1) Nie pozostaje mi nic innego jak pochwalić tą szkołę jazdy. Robiłem kurs... W oczekiwaniu na odbiór prawa ja Maciek - opinia (1) bardzo konkretna nauka jazdy. dużo sie można dowiedzieć rzeczy nie... Maciek Rewelacja :) (1) Fachowo, konkretnie, ceny swietne :) Po poltora-rocznej przerwie od... Łukasz Za pierwszym razem:D (1) Zdalam egzamin na Prawo jazdy za pierwszym razem, a to wszysto dzieki Oliwce... Olivia jazdy dodatkowe (1) ucze sie i przy okazji swietnie sie bawie, polecam. jezdzilam z dwoma... viola