OSK Oliwka

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Floriana Ceynowy 2/1

pieniądze to nie wszystko (1) chciałbym gorąco polecić wszystkim chętnym OSK "Oliwka". Miła i przede... TomekB Doskonała szkoła (1) Polecam wszystkim Oliwkę, profesjonalne podejście do nauki, miła atmosfera.... Maciej Prawo Jazdy na motocykl (1) Polecam wszystkim ten ośrodek. Uczą jeździć a nie tylko zdawać. Egzamin to... Ogorek
GORĄCO POLECAM!!! Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! (1) Gorąco polecam Ośrodek OLIWKA . Wykwalifikowana kadra , przyjazna atmosfera... Paula osk oliwka (1) Polecam wszystkim, dobrze szkolą fajni instruktorzy szczególnie pan Jurek i... RoBsOn75 Cool (3) Polecam szkołe ! Ceny konkurencyjne ! Najlepsi instruktorzy ! Polecam pana... Piotrek Polecam pana Piotra C.:):) (3) Jestem bardzo zadowolona z zajęć praktycznych w tej szkole. W szczególności... Kamila R. polecam (1) Polecam tą szkołę wszystkim, którzy jeszcze się wahają. Zdałam za pierwszym... ania Gorąco polecam!!! (1) Do Oliwki trafiłam na jazdy dodatkowe po kursie odbytym w innej szkole i w... Hania OSK Oliwka z Piotrkiem C. na czele !!! :) (3) Ludzie! Bardzo, ale to bardzo gorąco polecam ten ośrodek nauki jazdy i... Olka ;) polecam (1) jw, szczerze polecam ośrodek. Ja miałem przyjemność jeździć z Panem Jerzym i... piotrek miron88 - opinia (1) super szkolenie,mila atmosfera,instruktorzy na luzie polecam duzego Piotra miron88 Zdany egzamin za PIERWSZYM podejściem !!! (1) POLECAM POLECAM POLECAM!!! Wielkie podziękowania dla Roberta za naukę, cenne... Igor J. Gorąco polecam! (1) Oliwka, to naprawdę godny polecenia ośrodek szkoleniowy! Świetne podejście,... S.Szulc Jestem bardzo zadowolony ze OSK Oliwka (2) Kurs na prawo jazdy skończyłem już jakiś czas temu. Kategorie A jak i B... Jacek Pełen profesjonalizm :-) (1) Bardzo serdecznie polecam ten ośrodek! Począwszy od miłej atmosfery przy... Natalia S. Profesjonalnie (1) Zdecydowanie polecam. Nauka prowadzona w jak najlepszym stylu z nutką humoru... Kamil Cichy Super instruktorzy. ;) (1) Na początku chciałabym podziękować wszystkim instruktorom, a szczególnie... Łucja Pozytywnie (1) Pozytywnie Asia POlecam!!! (1) Czytając forum podchodziłem troszke sceptycznie, jednak musze stwierdzić ze... ja