Polecam szkółke :) (1) Witam polecam szkołke, super poziom nauczania, Pan Marcin super nauczył mnie... Patryk Bardzo polecam!!! (1) Polecam bardzo wszystkim. Panuje miła atmosfera.właścicielka bardzo miła i... Rafał Ośrodek godny polecenia! (1) Wybór OSK Oskar nie był przypadkowy, zanim zapisałam się na kurs podpytałam... Kasia
BARDZO POLECAM WSZYSTKIM (1) Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców jaki jest w Polsce, MEGA sympatyczna... Przemek Wszystko jak należy (1) Jak najbardziej polecam kursy w oskarze. Nie ma problemow z ustalaniem... Jan Polecam tą szkołę. (1) Polecam z pewnością ośrodek szkolenia Oskar, i Pana Marcina jako instruktora.... Paulina Bez zarzutów (1) Nie mam uwag, wszystko jasno tłumaczone na wykładach. Teoria zdana za... Komar Polecam Oskara (1) Polecam OSK Oskar. Właścicielka ośrodka bardzo kontaktowa, pomocna, każdą... Natalia OSK Oskar - Pan Marcin (3) Polecam OSK Oskar oraz instruktora Pana Marcina. Podziwiam cierpliwość,... Kasia Polecam! (2) OSK Oskar to świetny ośrodek szkolenia kierowców, który wszystkim polecam.... Ola Instruktor Marcin i szkółka (1) Pan instruktor bardzo przemiły, dogaduje się bardzo dobrze z młodszymi... Szymon Polecam! (1) Co tu dużo mówić.. Najlepsza szkoła nauki jazdy! Pan Janusz który prowadzi... Paula Polecam ;) (1) Ogółem, trochę to trwało, ale w końcu jest i to chyba najważniejsze. Ośrodek... Szymon Opinia Pana Marcina i Pana Wojtka (1) Nauke jazdy mialam z Panem Marcinem. Kilka razy podchodzilam do egzaminu w... Kursantka Julia - opinia (1) Bardzo gorąco polecam instruktora pana Wojtka Marszewskiego, zdane za... Julia Polecam (1) Wspaniali instruktorzy Piotr i Marcin oraz wykładowca który wszystko dobrze... Dawid osk oskar (1) Chciałam bardzo serdecznie podziękować Panu Januszowi za perfekcyjne i... Marlena Serdecznie Polecam (1) Polecam ten ośrodek jazdy, a w szczególności Pana Marcina, dzięki niemu... Emilia Zdałem! (1) No więc co tu napisać: szefowa, pani Iwona ze świetnym podejściem do ludzi,... Jakub Belter !!!!!!! (1) Bardzo polecam!! zdałam za pierwszym razem, Pan Marcin to świetny... Nikola