Polecam OSK Oskar (1) Witam polecam wszystkim bardzo serdecznie OSK Oscar jest on Super ośrodkiem... Bartek Polecam OSK Oskar (1) Serdecznie chciałabym polecić Ośrodek Szkolenia Kierowców Oskar jestem bardzo... Paulina Bardzo dziękuję za fachowe szkolenie ;) (1) Polecam serdecznie wybranie szkoły nauki jazdy OSKAR oraz instruktora... Roksana
Polecam (1) Polecam szkołę jazdy Oskar ,szczególnie Pana Wojtka Marszewskiego. Atmosfera... Marika Super polecam wszystkim (1) Jestem bardzo zadowolona ze szkoly OSKAR,a szczegolnie z instuktora jazdy... Jola Polecam PANA JANUSZA (1) Swój kurs zaczęłam w sierpniu,dziś już jestem szczęsliwa posiadaczką prawa... EMILIA POLECAM PANA WOJTKA MARSZEWSKIEGO (1) Polecam szkołe jazdy Oskar, ale w szczególności Pana Wojtka Marszewskiego.... Alicja Polecam (1) Gorąco polecam szkole nauki jazdy Oskar, a w szczególności instruktora... Julia Polecam :) (1) Bardzo dobre nauczanie :) polecam instruktora Pana Marcina Marcin Polecam Pana MARCINA PODGÓRSKIEGIO z OSK Oskar (1) Gorąco polecam OSK Oskar, a szczególnie instruktora Pana MARCINA... Weronika Instruktor -Wojciech Marszewski--- (2) Goraco polecam osrodek Oskar!!! Skupie sie jednak na instruktorze,dzieki... Magdalena ER. -Fitness POLECAM !! (1) Bardzo gorąco polecam szkółkę OSKAR , dzięki niej zdałam prawko w mgnieniu... Monika Bardzo polecam :) (1) Miałam problem ze zdaniem prawa jazdy, ale 2 h jazdy przed egzaminem z Panem... Natalia OSK Oskar- Świetny ośrodek Polecam! (1) Gorąco polecam szkołę jazdy Oskar, a szczególnie instruktora Pana Wojtka... Kasia H Pan Wojciech Marszewski jest najlepszy (1) Zdecydowanie polecam szkołę Oskar a przede wszystkim instruktora Pana... Wioleta G. Świetny ośrodek (1) Dzięki OSKAROWI szybko udało się zdać prawko. Pan Marcin był genialnym... olekk Jednym z największych atutów OSK OSKAR jest instruktor MARCIN. (1) Zaczynając od miłej atmosfery w biurze, ciekawych wykładów i przyjemnej... Ania P. Janusz Górzny (1) Instruktor świetny, tłumaczy bardzo dobrze, uczy jeździć poprostu znakomicie... aa Natalia - opinia (1) Bardzo bardzo dziękuję Panu Wojtkowi Marszewskiemu. Najlepszy instruktor... Natalia prawo jazdy (1) Bardzo polecam Pana Wojtka Marszewskiego. Zdawalnosc 100% bardzo dobrze... Karolin